Kikérhetem az apám apasági nyilatkozatát? 19/F
#10, úgy, hogy a pasi lakására ment fel d*gni. Ahol teherbe is esett. És a címet és nevet tudta. Például.
Amikor én jelentettem fel valakit - neki még a címét se tudtam, csak a nevét -, a nyilvántartóból tettek elém fotókat és választhattam.
(A nyilvántartásban a személyi igazolvány fényképei vannak)
Az már számomra sem világos, hogy a bíró - aki nyilván tudta a személyi adatokat -, miért kérdezte ezt meg a felperestől is. Lehet, hogy csak biztosra akart menni.
11!
Nem kérdez a bíró ilyet és nem is írnak le ilyet semmi de semmi bírósági dokumentumban. Ahol van egy felperes meg egy alperes, ott mindkettő személyes adatai szerepelnek. Megegyszer, Szabó József budapesti lakos NEM lehet alperes. Szabó József, született 1975. Január 2, Anyja neve Kis Éva, állandó lakóhelye Budapest, X, Kerület Mezesbodon utca 3 igen.
A te feljelentésed nyilván büntető ügyben indult, ismeretlen tettes ellen. A kérdező anyja meg valószínűleg tartasdij iránti kérelmet adott be. A polgárjogi bíróságnak nincs fényképes nyilvántartása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!