Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mamahoteles pasiknak csodálato...

Mamahoteles pasiknak csodálatos a kapcsolatuk az anyukájukkal?

Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 05:18
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
hát nem éppen, mert a férjemmel élek, aki NEM mamahoteles
2022. nov. 29. 07:09
 12/26 anonim ***** válasza:
73%
11, egy boldog házasságban miért is kattogsz egyedülálló férfiak életén hajnalban?
2022. nov. 29. 07:16
 13/26 anonim válasza:
85%

Néha rosszul van használva ez a fogalom. Szerintem 2 esetet élesen ketté kell választani:

1) Otthon él valaki a szüleinél, mert ez volt a megoldható vagy praktikus.

2) Mamahotelben él valaki.

Az első esetben együttélésről van szó. Tehát a férfi ugyan úgy takarítja a házat, bevásárol a családnak, főz, most magára, olykor másokra. Előfordul, hogy nem csupán önfenntartó, hanem az idősebb szüleinek a gondját is viseli, ilyenekről is tudok. Néha őket keverik a köznyelvben a "mamahotellel".

A második, akik miatt igazából a szó keletkezett: aki jobb esetben eljár dolgozni, rosszabb esetben az sem és emellett semmi dolga otthon, mert az anyja fő, mos, takarít rá és bevásárol helyette, ki van nyalva a segge.

Egyébként hozzáteszem, hogy én találkoztam már olyan férfival, aki ennek a két esetnek a keveréke: külön él albérletben, de állandóan a szülei nyakán lóg, szüleivel intéztet el mindent, minden apró dologban a szülei tanácsát kéri ki, még a gyermekeit is a szülei nevelik lényegében, amikor épp "nála" vannak. Az anyja néha jár át hozzá takarítani, az ebédet meg rendszeresen otthonról viszi, néha a bevásárlásért is átmegy.. Na ő hiába lakik külön, én mamahotelesek közé sorolnám.

2022. nov. 29. 07:23
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
12,valószínűleg dobta a mamahoteles pasi, és még sokat gondol rá.
2022. nov. 29. 08:08
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Én is az anyámmal élek 46 évesen egy másfeles panelben.És?Nem az anyám tart el,van saját keresetem.Talán még albérletbe is költözhetnék,de minek?Mi változna akkor?Nincs magánéletem,igaz.Akkor sem lenne ha a saját lábamon állnék.Már fiatalon azt éreztem hogy más vagyok mint a többiek,a nők átnéztek rajtam,én is rajtuk.Ezen nem változtattna egy saját lakás.Gyereket sosem akartam,a csajozás kimaradt az életemből-elfogadtam hogy nekem ezt dobta a gép.Ha valaki privátba ír,lelkiismeret furdalás nélkül letiltom....
2022. nov. 29. 08:47
 16/26 anonim ***** válasza:
82%
Sokan nem tudnak félretenni annyit, hogy albérletbe menjenek, fenntartsák azt. Majd ha 30 ezer lesz megint egy kétszobás albérlet, a minimálbér meg 250-300 ezer nettó, a lakások ára meg visszaesik arra, amennyit ÉRNEK, és nem 20 millió lesz egy egyszobás lyuk, majd többen költöznek el. Enni is kell valamiből. Vagy kaját veszel, vagy számlát fizetsz. Ennyi az egész. Nem kell ezen kattognod kérdező, ha neked olyan jó a mamahotelmentes férjeddel az életed!
2022. nov. 29. 08:58
 17/26 anonim ***** válasza:
79%

Sajnalatra sem meltoak az ilyen emberek akik "boldogan" elnek es masokkal torodnek akkor is.

Egyaltalan eszembe sem jutna ilyet kerdezni, mindenkintudja, hogy jó neki.

Tuti a mamahoteles pasijat siratja vissza.

2022. nov. 29. 09:01
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
17, az lehetséges!
2022. nov. 29. 09:06
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehetséges, ez biztos! 😉
2022. nov. 29. 09:20
 20/26 anonim ***** válasza:
93%
15, miből gondolod hogy valaki privátban akar neked írni?! 😲
2022. nov. 29. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!