Amikor megnézel egy filmet, hatással van rád, érzel. Hogy kell ezt átadni a párodnak, amikor elfelejti milyen csodálatos is, hogy együtt vagytok?
amikor eszembe jut az első pillanat, az első nevetésünk, az első idők, amikor terveztük a babát, amikor együtt sírtunk, nevettünk, a közös számaink, amikről csak egymás jut eszünkbe, meg sorolhatnám mennyi minden az, ami összetart két embert.
amikor a másik maga alatt van, elveszve a szürkeségben, nem értékelve már semmit, hogy kell felturbózni, hogy de ember! az élet szép!
hogyan kell átadni az érzéseinket, ami magával ragadja őt is?
a film úgy jön ide, hogy pl az átvisz érzelmeket az emberbe.
de ember hogy visz át érzelmeket emberbe?
a parfüm meg úgy jön ide, hogy ha nincsenek érzések, akkor voltaképp semmi nincs a kapcsolatban. még egy nyaralás is csak unaloműzés, nem más.
Ezek a te érzéseid, a másik egészen másképp éli meg ugyan azt.
Vannak alapból pesszimista és optimista emberek.
Én az utóbbiba tartozom és nő vagyok, de ettől a rózsaszín csöpögéstől rosszul vagyok.. Szerintem te egy álomvilágban élsz.
Ha alpból szar a kapcsolat, akkor nem egy filmen érzelgősség fogja megoldani... nőként mondom. A konkrét problémákra fókuszálj, azokat oldd meg.
Érzelmeket ráerőltetni másra nem lehet, így nem működnek emberek.
Valószínűleg rosszul fog esni, amit most írok, de szerintem igaz:
-az élet nagyon nehéz. Ha nem anyagi, akkor más bajok, de mindig van valami. ez tény. Azt, hogy ki mennyire süllyed le a szürkeségbe, az csak az egyéni lelki ereje, és a támogató környezete függvénye.
-ha valaki boldog, tudja, hogy szeretik, minden nap bizonyosságot nyer arról, hogy olyanok veszik körül, akikre mindenben számíthat, akik segítenek neki túllendülni a bajokon, az az ember soha nem fog elveszni a szürkeségben, maximum rosszabb időszakai vannak. Ez előfordul. Sok nő ott rontja el, hogy folyton fel akarja vidítani a párját. Nem kell. Nem mindig kell. Néha kell egy kis magány, amikor a másik nem erőlteti rád a boldogságát, vagy egyéb hangulatát. Meg kell tanulni tömegben is kicsit egyedül lenni, vagy fordítva: egyedül sem magányosnak lenni.
Konklúzió: Ha azt látod, hogy el van veszve, akkor nem tettél meg mindent. Vagy túl sokat tettél. A házasságot/párkapcsolatot simán tanítani kéne.
Biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette vagy, szereted, és hagyd békén. Ez elég nehéz....
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!