Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy miután együtt töltünk a barátommal egy csodálatos hétvégét, amint jön a hétköznap, én teljesen meghalok?

Figyelt kérdés

Sajnos csak hévégénként tudunk együtt lenni, mert ő 300 km-re tanul tőlem. Akkor minden fantasztikus, néha meseszerű, meg minden, de ahogy visszaállnak a "szürke" hétköznapok, ő visszamegy tanulni, és nekem is suli, én akkor is csak rá tudok gondolni, és szinte megbolondulok, annyira rossz, hogy nincs velem, gyakorlatilag semmi se jó. Megáll a világ.

Viszont ez nála nincs így. Biztos hiányzok neki, meg mittudom én, de ő sokkal jobban éli meg az egészet. Velem van a baj?

Annyira vágyok arra, hogy esetleg napközben is, ha netán valamiről eszébe jutok, akkor írjon sms-t vagy, e-mailt, vagy nem is tudom. Annyira jól esne, hogyha mikor nem vagyunk együtt, akkor is törődne velem. Mert ilyenkor, a hét közben annyira nem közvetlen velem. Olyan szinte, mintha idegen lennék...

Már próbáltam erről beszélgetni vele, és mindig azt mondta, hogy gondoljak bele, hogy ha mindeig ugyanolyan lenne, milyen unalmas lenne. De nem, ez nem unalmasság, ez gesztus, hogy talán én is jobbanviseljem el a hétköznapokat. Tudom, biztos, hogy bennem van a hiba, hogy ilyen fesztivált csinálok magamban, ha nincsen velem, de igazán megérthetne, és talán segíthetne.

Szerintetek mit csináljak?

2008. márc. 24. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes, hisz szerelmes vagy! A pasik mindig máshogy élik meg az ilyen dolgokat. Szerintem ennek ellenére azért írhatna neked. Minden nap egy email, egy hívás vagy sms nem lenne a világ vége... ez nálam természetes. Értesd meg vele, hogy ennyi azért kell egy kapcsolathoz, nem fog beleszakadni. Ha ennyit nem képes érted megtenni, akkor semmi komolyabbat sem fog...
2008. márc. 24. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
en ugyanigy vagyok az en pasimmal o baromi elfoglalt tobb alalsban dolgozik en is igyan elfoglalt vagyok de azert jobban tudok varialni a programomon. en azt szoktam csinalni h kuldok neki uzit, meg felhivom es annak orul. az uzire rogton valaszol, a telefonon meg hallani h orul h hivtam de megsem teszi ezt meg magatol. miert nem tudom... Pasik mar csak ugy latszik ilyenek.
2008. márc. 24. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell azert tul drasztikusan venni.Az en baratom nagyon zarkozott tipus...lehet a tied is, es amiatt nehezen fejezi ki az erzelmeit...meg sokszor nincs idoerzeke, ezert,amellett h dolga van hetkoznap, nagyon elmatatja az idot...ami tobb mint egy evig nekem gond volt elfogadni...aztan mindig jelzem, h nehogy elnezze..nalam is gond volt, nem volt annyira kedves velem mint szerettem volna, de megbeszeltem vele,es igy jol vagyunk,meg igy ha irok visszair.Lehet a te baratod is ilyen...Ugyh ez, h irsz neki bevalhat,mert lehet majd olyant ir vissza, amivel kellemesen meglep.Amugy biologiailag a ferfiak agya reszletekre van osztva...azaz mindig egy dologra tudnak koncentralni...vagy csak munka,csak baratno...nem keverik..ezert nem jarunk nekik egesz nap a fejukbe. a nok ezert alaposabbak es tobb dologra koncentralhatnak, pl baratra egesz nap, mert nincs felosztva..ha meg semmi nem igaz a baratodra innen, akkor ulj le s beszeld meg vele, h neked tobb melegsegre lenne szukseged.Sok sikert!
2008. márc. 24. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!