Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen ignoráns anyám ha...

Miért ilyen ignoráns anyám ha ő is átment hasonlókon?

Figyelt kérdés
Távol élek tőle, említettem hogy keresek magán terapeutát, kérdezte mi a baj és mondtam hogy a szokásos (depresszió). Azzal jön hogy "ki kell kapcsolódi, elmenni valahová nem mindig otthon ülni". Nem értem ez hogy tenne rendbe, nekem amúgy is az a kikapcsolódás hogyha végeztem a munkával leülök a gép elé játszani, neki meg az hogy nézegeti a ruhákat a boltban vagy nem tudom, találkozik valakivel. Diagnosztizált személyiségzavaros egyébként, pánikbetegség meg miegymás végett sokat volt osztályon. De ennek ellenére osztja a hülyeségeket hogy "bebeszélik maguknak mások", meg "a gyógyszer nem jó" és társai, úgy döntöttem hogy nem is beszélek vele már a gondjaimról. Sokaknak nem jut el a tudatáig hogy nem mindenki egyforma, ő neki mindenre az a válasz hogy "mert mindig a gép előtt ülsz", arra is ha fáj a lábam... 22/f
2022. nov. 28. 19:06
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
20.Eléggé kevert kényszereim vannak, gyógyszerrel elviselhetőek. Gondolatok, kényszerképzetek, rituálék stb. A tikkelés pedig akaratlan mozgás, rángás, nagy ritkán hangadás nálam.
2022. nov. 28. 20:04
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert ugymond emlékezteti a sajat multjara.
2022. nov. 28. 20:10
 23/37 anonim ***** válasza:
78%
Az OCD forrása sokszor amúgy a szorongás, sajnos tapasztalat, 10 évemet vágta nekem tönkre az OCD.
2022. nov. 28. 20:12
 24/37 anonim ***** válasza:
82%
Szívesen beszélgetnék veled privátban, ha van hozzá kedved, írj rám. A 20-as vagyok.
2022. nov. 28. 20:13
 25/37 A kérdező kommentje:
23.Nálam fordítva van.
2022. nov. 28. 20:14
 26/37 A kérdező kommentje:
írtam
2022. nov. 28. 20:16
 27/37 anonim ***** válasza:
75%

Introvertált is lehetsz, ezzel semmi baj.

Nekem kikapcsolódás az írás, az olvasás, a zene, túrázás, jégkori.

Barátom egy van, aki igazi, a többiek meg ismerősök.

A családom szerint is "beteg" vagyok, meg "furcsa". És? Kit érdekel?

A barátom szeret, a barátnőm kedves, az meg, hogy olyanok akik nem ismernek, mit mondanak, halálosan nem érdekel.

2022. nov. 29. 07:44
 28/37 anonim ***** válasza:
77%
OCD- az mondjuk baj :( Kezelhető, de mielőbb kezdd el, mert tönkrevágja az életedet.
2022. nov. 29. 07:45
 29/37 anonim ***** válasza:
27.: Itt jóval többről van szó, mint holmi kis introvertáltság... A kérdező OCD-s és depressziós, ráadásul egy barátja sincs (nem, az ország másik végében élő valaki az nem tényleges barát).
2022. nov. 29. 18:41
 30/37 A kérdező kommentje:
Á dehogy barát, csak 5 évet töltöttünk egymással élőben mielőtt elköltöztem.
2022. nov. 29. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!