Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, ha az...

Mennyire normális, ha az emelkedett rezsi miatt a szülő a gyerekét csak 2 naponta engedi max 10 percig fürdeni?

Figyelt kérdés
Szerencsére nálunk nincs ilyen, de már nem egy ilyet hallottam..
2022. nov. 20. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
19%
Hát akinek ennyi megöli a romantikáját...
2022. nov. 24. 15:13
 72/80 anonim ***** válasza:
53%

Én is szeretek zuhanyozni szex előtt, mert orál csak úgy lesz. Persze, a spontaneitást elveszi kicsit. De igen, nálunk pl van, hogy elkezdünk csókolózni, megkívánjuk egymást, és akkor mondom, hogy elfutok előtte zuhanyozni. Van külön fürdő, úgyhogy addig a férjem is elmegy. Igazából kb 2 perc, cserébe mindenki friss meg illatos lesz, és mehet az orál is ahogy jól esik. Vagy lehet romantikusan együtt zuhanyozni is.

Vagy spontán szex, de akkor csak szex és más semmi. Nem engedem hogy úgy nyaljon. A szopás határeset, a farok tovább marad friss, de azért egy átdolgozott nap után azt sem kapom be mosdás nélkül. Mások tényleg kinyalatják magukat pl munka után úgy, hogy utoljára előző este fürödtek? Azért egy egészséges puncinak is van addigra valami bukéja. Nem erős persze, de kellő közelségben nagyon is érezhető, ízlelhető.

2022. nov. 24. 15:38
 73/80 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Kedvetekért kiírtam ezt, szerintem folytassátok itt, ha már ennyire elment az alap kérdéstől a téma.

2022. nov. 24. 15:58
 74/80 anonim ***** válasza:
100%
aki nembirja anyagilag furdetni a gyereket, mi a fsznsk csinalta meg? akkor etetni hogy eteti? fejbebsznam az ilyet
2022. nov. 24. 16:08
 75/80 anonim ***** válasza:
0%
Menjen a halál a szex kategóriába a perverzek közé.
2022. nov. 24. 16:09
 76/80 anonim ***** válasza:
Itt meg totál off topic, szerintem az is csoda hogy eddig nem törölték, de nekem aztán mindegy, jót akartam.
2022. nov. 24. 16:11
 77/80 anonim válasza:
83%
Nem normális. Dolgozzon többet a g_eci rabszolga, ha már a családi pótlékot felveszi
2022. nov. 24. 16:36
 78/80 anonim ***** válasza:
68%

" és egyszer csak megkívánjátok egymást. Mi jön ezután? Megbeszélitek, hogy ki megy előbb zuhanyozni? :)"

Együtt megyünk. ;-)

2022. nov. 24. 19:43
 79/80 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal a részével van baj, hogy 2 naponta. Beszállsz a kádba/zuhanyzóba, mondjuk egy percig eresztesz magadra vizet, hogy fel is melegedj. Elzárod, szappan/tusfürdő, mondjuk 5 percig, és már nagyon "nagyvonalú" vagyok. Utána vizet megengeded, és kb. egy perc alatt lemosod magadról. Vizet elzárod, kiszállsz, megtörölközöl, kimész. 10 perc, ebből folyik 2, jó legyen 4 percig a víz.

Ha ezt mindennap megcsinálja a gyerek, csak ettől nem fog pár száz forintnál többet nőni a számla, sőt együtt a számlák. Szülő bolhából csinál elefántot.

2023. febr. 26. 08:42
 80/80 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémek csak hetente egyszer, ha jó kedvem és sok időm van, akkor max kétszer fürdenek. Kicsik még, az egyikkel konkrétan ott kell állni, a másikat csak kivenni kell, de nem szeretek hosszasan ott időzni a párás fürdőben. Közben kipancsolják a vizet, sokszor újra is kell engedni. Nekem naponta ehhez nincs idegzetem.

Nem is a rezsi a fő szempont, mert nekünk semmivel nem nőtt a vízdíjunk, hanem mert órákat ülnének benne.

Természetesen a többi napon sem maradnak koszosak, minden nap zuhanyoznak. Ahogyan mi is. De kádban én is hetente egyszer heverészek.

2023. febr. 26. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!