Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, ha az...

Mennyire normális, ha az emelkedett rezsi miatt a szülő a gyerekét csak 2 naponta engedi max 10 percig fürdeni?

Figyelt kérdés
Szerencsére nálunk nincs ilyen, de már nem egy ilyet hallottam..
2022. nov. 20. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
34%

Régi idők alatt a pestises vagy gyermekágyi halandóságos időkre gondolsz amikor csak minden ötödik ember élte meg a felnőttkort?

2022. nov. 21. 02:49
 12/80 anonim ***** válasza:
32%
Aki szerint nem normális, az ne sopánkodjon, hanem hívja meg zuhanyozni hozzájuk, vagy adakozzon. Más megoldás nem lesz.
2022. nov. 21. 03:12
 13/80 anonim ***** válasza:
71%

Most lehet én voltam nagyon csori , de mi heti egyszer furdottunk otthon. És huszon éves vagyok. Hét közben max akkor , ha nagyon le izzadtunk vagy koszosak lettünk, akkor gyors zuhany. Ma már minden nap minimum zuhanyzok, nem tudom, hogy bírtam ki, de sajnos volt és van ilyen .

Valaki tényleg nem engedheti meg magának. Az ő dolga miért vállalt ennyi gyereket, vagy stb, sajnos manapság kiszámíthatatlan minden, lehet ő sem számolt azzal, hogy ide jutnak egyszer. Így szerintem sajnos normális .

2022. nov. 21. 03:18
 14/80 anonim ***** válasza:
88%
Ez sok mindent megmagyaráz különösen a reggeli 9 es busz szagát.
2022. nov. 21. 03:22
 15/80 anonim ***** válasza:
70%

Aki a magyar társadalommal jön, annak a németek spórolási szokásai kimaradtak?

"Winfried Kretschmann szintén zöldpárti baden-württembergi miniszterelnök még erre is rá tudott tenni egy lapáttal, amikor azt mondta, hogy meglátása szerint

NINCS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉG ARRA, HOGY AZ EMBEREK MINDEN NAP LEZUHANYOZZANAK.

Meglátása szerint a tisztálkodáshoz elegendő néhány cseppnyi víz és egy mosogatórongy. Bevallása szerint egyébként otthon csak egy szobát fűtenek fel."

[link]

Meg hogy csak a testünk négy pontját tisztítsuk...:

[link]

2022. nov. 21. 06:39
 16/80 NTBS ***** válasza:
90%
A mai világban furcsa, de sokan élnek szegénységben, ahol ez mindennapos volt korábban is.
2022. nov. 21. 06:45
 17/80 anonim ***** válasza:
44%

Nem feltétlen kell fürdeni lehet zuhanyozni

De szerintem a napi zuhanyzás alap lenne

A fiam napinháromszor zuhanyzik

Reggel, délután edzés után és este

2022. nov. 21. 07:05
 18/80 anonim ***** válasza:
24%
A fürdés kevesebb vizet fogyaszt, mint az 5-10 perc zuhanyzás, így igazából értelmetlen a kérdés
2022. nov. 21. 07:11
 19/80 anonim ***** válasza:
25%
10 perc még sok is fürdésre, 5 perc alatt letusolok és igen, elzárom a vizet miközben tusfürdővel bekenem magam a szivaccsal vagy mi az a hálós fürdőizé. De ha akarok, akkor hadd tusoljak már reggel is. Nem, nem normális a kétnaponta 10 perc, mert ugye az ágyba is befekszik fürdés nélkül akkor.
2022. nov. 21. 07:18
 20/80 anonim ***** válasza:
25%

Most mégis ezzel mennyit lehet spórolni?

Ha még fürdés helyett zuhanyozna...

2022. nov. 21. 07:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!