Mennyire normális, ha az emelkedett rezsi miatt a szülő a gyerekét csak 2 naponta engedi max 10 percig fürdeni?
Régi idők alatt a pestises vagy gyermekágyi halandóságos időkre gondolsz amikor csak minden ötödik ember élte meg a felnőttkort?
Most lehet én voltam nagyon csori , de mi heti egyszer furdottunk otthon. És huszon éves vagyok. Hét közben max akkor , ha nagyon le izzadtunk vagy koszosak lettünk, akkor gyors zuhany. Ma már minden nap minimum zuhanyzok, nem tudom, hogy bírtam ki, de sajnos volt és van ilyen .
Valaki tényleg nem engedheti meg magának. Az ő dolga miért vállalt ennyi gyereket, vagy stb, sajnos manapság kiszámíthatatlan minden, lehet ő sem számolt azzal, hogy ide jutnak egyszer. Így szerintem sajnos normális .
Aki a magyar társadalommal jön, annak a németek spórolási szokásai kimaradtak?
"Winfried Kretschmann szintén zöldpárti baden-württembergi miniszterelnök még erre is rá tudott tenni egy lapáttal, amikor azt mondta, hogy meglátása szerint
NINCS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉG ARRA, HOGY AZ EMBEREK MINDEN NAP LEZUHANYOZZANAK.
Meglátása szerint a tisztálkodáshoz elegendő néhány cseppnyi víz és egy mosogatórongy. Bevallása szerint egyébként otthon csak egy szobát fűtenek fel."
Meg hogy csak a testünk négy pontját tisztítsuk...:
Nem feltétlen kell fürdeni lehet zuhanyozni
De szerintem a napi zuhanyzás alap lenne
A fiam napinháromszor zuhanyzik
Reggel, délután edzés után és este
Most mégis ezzel mennyit lehet spórolni?
Ha még fürdés helyett zuhanyozna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!