Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, ha az...

Mennyire normális, ha az emelkedett rezsi miatt a szülő a gyerekét csak 2 naponta engedi max 10 percig fürdeni?

Figyelt kérdés
Szerencsére nálunk nincs ilyen, de már nem egy ilyet hallottam..
2022. nov. 20. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
90%

Először is ezt hogy?

10 percig engedheti csak a vizet? Vagy 10percnél többet nem ülhet egy negyed kád vízben? Vagy hogy?

Nem tudom elképzelni.

Nekünk zuhanyzónk is van, kadunk is van. De egyikbe sem folyatom 3-4 percnél tovább a vizet, ahogy a családban se senki más.

2022. nov. 21. 19:14
 32/80 anonim ***** válasza:
17%

"Nekem hajmosással annyi"

Csak lehet, hogy másnak mondjuk ötvenszer annyi haja van, mint neked...

2022. nov. 21. 20:18
 33/80 anonim ***** válasza:
91%

"2 alma elfelejtett mindent"

Ilyen feledékenyek az almák?

2022. nov. 21. 20:20
 34/80 A kérdező kommentje:

fhu hát itt is lettek bőven válaszok, nem tudok-nem is szeretnék mindenkinek válaszolni.

Olvastam néhány kommentelőnél, hogy 10 percnél kevesebb idő is elég a fürdéshez/tusoláshoz. Igen, csak vannak olyanok, akik szeretik felengedni a kádat, és abban ázni vagy fél órát.

Nevetséges, hogy egy természetes dologért pénzt kérnek. Jó érthető, hogy megtisztítják a vizet, meg azt vezetéken eljuttatják, de akkor is.

Én egyébként napi 1x fürdök(inkább tusolok), kb 10-12 perc alatt megvan. A melegvizet villanybojlerrel állítjuk elő.

2022. nov. 21. 20:23
 35/80 anonim ***** válasza:
16%
Én kéthetente fürdök szóval oda ne rohanjak
2022. nov. 21. 21:20
 36/80 anonim ***** válasza:
80%

A meleg víz hol természetes dolog? Természetes az lenne ha a patakban fürdene az ember.

Igen, sokan szeretnek ázni a kádban. Ez ma sajnos sokaknak luxusnak számít. Bár amúgy anyagiaktól függetlenül is pazarlás.

2022. nov. 21. 22:16
 37/80 anonim ***** válasza:
11%

Bennem ilyenkor 2 kérdés merül fel.

Az egyik, hogy akinek le van osztva, mikor fürdik/zuhanyzik, az a szexelést is arra a napra rendezi be, vagy előtte/utána lehet tisztálkodni?

A másik meg a kádfürdés: ha vki beül a kádba, azt már eleve tisztán teszi, nem? Nyilván nem a saját retkében, kakadarabkáiban üldögél, előtte csak gyorsan lezuhanyzik.

2022. nov. 22. 00:19
 38/80 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk egy napi zuhannyal ötperc alatt megvagyok.

Ha hajat mosok, akkor tíz.

2022. nov. 22. 09:46
 39/80 anonim ***** válasza:
30%

Igen, csak vannak olyanok, akik szeretik felengedni a kádat, és abban ázni vagy fél órát.

Én pl kifejezetten ki nem állhatom, amikor valaki 40 percet benn van a kádban, én meg pl pisilni nem tudok elmenni, mert "ázik".

2022. nov. 22. 10:32
 40/80 anonim ***** válasza:
77%

37-es, dehogynem.

A koszos vízben ázik f. tudja, meddig. Igényelen, de oké.

2022. nov. 22. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!