Mennyire normális, ha az emelkedett rezsi miatt a szülő a gyerekét csak 2 naponta engedi max 10 percig fürdeni?
Először is ezt hogy?
10 percig engedheti csak a vizet? Vagy 10percnél többet nem ülhet egy negyed kád vízben? Vagy hogy?
Nem tudom elképzelni.
Nekünk zuhanyzónk is van, kadunk is van. De egyikbe sem folyatom 3-4 percnél tovább a vizet, ahogy a családban se senki más.
"Nekem hajmosással annyi"
Csak lehet, hogy másnak mondjuk ötvenszer annyi haja van, mint neked...
"2 alma elfelejtett mindent"
Ilyen feledékenyek az almák?
fhu hát itt is lettek bőven válaszok, nem tudok-nem is szeretnék mindenkinek válaszolni.
Olvastam néhány kommentelőnél, hogy 10 percnél kevesebb idő is elég a fürdéshez/tusoláshoz. Igen, csak vannak olyanok, akik szeretik felengedni a kádat, és abban ázni vagy fél órát.
Nevetséges, hogy egy természetes dologért pénzt kérnek. Jó érthető, hogy megtisztítják a vizet, meg azt vezetéken eljuttatják, de akkor is.
Én egyébként napi 1x fürdök(inkább tusolok), kb 10-12 perc alatt megvan. A melegvizet villanybojlerrel állítjuk elő.
A meleg víz hol természetes dolog? Természetes az lenne ha a patakban fürdene az ember.
Igen, sokan szeretnek ázni a kádban. Ez ma sajnos sokaknak luxusnak számít. Bár amúgy anyagiaktól függetlenül is pazarlás.
Bennem ilyenkor 2 kérdés merül fel.
Az egyik, hogy akinek le van osztva, mikor fürdik/zuhanyzik, az a szexelést is arra a napra rendezi be, vagy előtte/utána lehet tisztálkodni?
A másik meg a kádfürdés: ha vki beül a kádba, azt már eleve tisztán teszi, nem? Nyilván nem a saját retkében, kakadarabkáiban üldögél, előtte csak gyorsan lezuhanyzik.
Mondjuk egy napi zuhannyal ötperc alatt megvagyok.
Ha hajat mosok, akkor tíz.
Igen, csak vannak olyanok, akik szeretik felengedni a kádat, és abban ázni vagy fél órát.
Én pl kifejezetten ki nem állhatom, amikor valaki 40 percet benn van a kádban, én meg pl pisilni nem tudok elmenni, mert "ázik".
37-es, dehogynem.
A koszos vízben ázik f. tudja, meddig. Igényelen, de oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!