Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, ha az...

Mennyire normális, ha az emelkedett rezsi miatt a szülő a gyerekét csak 2 naponta engedi max 10 percig fürdeni?

Figyelt kérdés
Szerencsére nálunk nincs ilyen, de már nem egy ilyet hallottam..
2022. nov. 20. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
98%

Én szoktam reggel is tusolni edzés után is tesi után is

2-3 perc alatt megvan

Amíg tusfürdővel kenem magam nem folyatom a vizet

Amúgy nem kell olyan sok víz

Először beáztatod magad aztán a tusfürdőt lemosod magadról tehát a 3-4 perc zuhanyzásból 1-2 perc a vízfolyatás

2022. nov. 21. 07:38
 22/80 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez van, akkor ez van..

Én amúgy sose fürdök 10 percnél tovább amúgy se.

2022. nov. 21. 07:51
 23/80 anonim ***** válasza:
39%
Nem értem, hogy minek 10 percig fürdeni. Nekem hajmosással annyi, ebben benne van a balzsam, időnként a pakolás. Kádat teletölteni minden nap szerintem eddig is pazarlás volt, zuhanyzásnál pedig baromi sok idő ennyit folyatni a vizet
2022. nov. 21. 08:34
 24/80 anonim ***** válasza:
86%
23, lehet, hogy neked érthetetlen, én az egész napos agyhalál után ott zsibbadok. Más meg piára, csokira költi, hogy lazírson.
2022. nov. 21. 08:41
 25/80 anonim ***** válasza:
33%
Napi 5 perc ideálisabb lenne.
2022. nov. 21. 08:57
 26/80 anonim ***** válasza:
57%
Nem, nem normális. De megérthető. Az sem normális, hogy EU szinte legalacsonyabb fizetéseihez az EU szinte legmagasabb lakossági resziköltség párosul. Nyilván tudjuk, hogy mi az oka, értjük. De ez van. aki hőbörög legközelebb meggondolja (nem gondolja meg mert a választás előtt kiosztott 2 alma elfelejtett mindent), hogy kire szavaz.
2022. nov. 21. 09:11
 27/80 anonim ***** válasza:
0%
teljesen normális
2022. nov. 21. 11:12
 28/80 anonim ***** válasza:
20%

"Winfried Kretschmann szintén zöldpárti baden-württembergi miniszterelnök még erre is rá tudott tenni egy lapáttal, amikor azt mondta, hogy meglátása szerint

NINCS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉG ARRA, HOGY AZ EMBEREK MINDEN NAP LEZUHANYOZZANAK."

De a magyarok közül sokan annyira büdösek, hogy csak napi 2-3 zuhanyzással lehet őket elviselni.

Főleg mikor 2 percre bevizezik magukat a gyors zuhannyal, hogy áporodott szaguk legyen, a napi több zuhany miatti gombás törölközőikről nem is beszélve, amivel bedörzsölik magukat. De, mivel nem érzik a szagokat, azt hiszik most akkor illatoznak.

2022. nov. 21. 11:39
 29/80 anonim ***** válasza:
0%

Pedig az illatozás.

Te egyéni szociális problémád ha nem jön be a bukéja.

2022. nov. 21. 12:46
 30/80 anonim ***** válasza:
17%
Nyilván nem normális. De nem voltam még ilyen helyzetben szerencsére, hogy ez gondot okozzon.
2022. nov. 21. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!