Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más apja is ekkora tahó?

Más apja is ekkora tahó?

Figyelt kérdés

Nem is tudom mi a legjobb szó erre.

Most is hazaér negyed 2-kor, már az egész család alszik, erre csapkodja a kaput, a garázsajtót, úgy jön be a házba, hogy majd' letépi a kilincset, végigcsattog, trappol munkás bakancsban az egész házban, hogy biztos mindenkit felverjen akit eddig nem sikerült. Indokolatlanul sok villanyt felkapcsol, égve hagyja, elmegy fürdeni, a törölközőt fürdés közben rángatja le az ajtóról, zörög, csattog vele, aztán még egyszer végigtrappol mindenhol, ezúttal csoszog is a papucsával, köhög, krákog jó nagyokat. Kinézel, hogy mi ez a nagy mozgás meg zörgés már, erre még nekiáll értetlenkedni, max hangerőn beszél veled, miközben te suttogsz... Aztán kimegy rágyújtani, megint ajtó csapkodás. Bemegy anyámhoz lefeküdni, lámpa fel, TV ordít... Senkire nincs tekintettel, totál lesz.ja, hogy a családja aludna. Reggel is simán nekiáll az ablak alatt kalapálni valami fém lapot, nem tudna arrébb menni véletlenül sem vele... A kutyák félnek tőle, az egyik mindig megmorogja, mert ennyire hangosan csinál mindent, úgy megy mint valami tank, és valahogy mindig annál a kutyánál van dolga, pedig szegény nagyon el szokott bújni...

2022. nov. 13. 01:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Írtam privátban, kérlek beszéljünk.
2022. nov. 13. 01:53
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Költözz el.
2022. nov. 13. 01:55
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Amúgy miért nem szóltok neki, elsősorban anyád, ha gyerek vagy.
2022. nov. 13. 02:03
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező: ha ilyen módon viselkedik, az másban is megnyilvánul valószínűleg (az élet egyéb területein), ennyire undorító mentalitással senki igényeire nem lenni tekintettel...
2022. nov. 13. 02:52
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Az enyém pl. halott.

De ezzel te nem tudsz mit kezdeni. Max elköltözni. Vagy ha a szüleid elválnak akkor anyuddal menni.

2022. nov. 13. 06:35
 6/13 anonim válasza:
90%

A rossz hír, hogy nem most lett ilyen figyelmetlen, hanem mindíg is az volt :)

Szerintem a helyes hozzáállás a problémádhoz az, ha felteszed a kérdést

SAJÁT MAGADNAK:

Mit tanulhatok ebből?

S ha megkapod a választ, akkor már tudni fogod pontosan, hogy mit is tegyél :)

2022. nov. 13. 07:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Elköltöztem már egy hónapja de visszajöttem látogatóba hétvégére. Megbántam. Nem gondoltam, hogy itthon lesz, mert az utóbbi években szerencsére hetekre el szokott tűnni. Soha nem szól, hova megy, meddig marad, mikor jön vissza, ha visszajön egyáltalán.
2022. nov. 13. 07:22
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

Szolj anyudnak hátha ő tud rá hatni

De szerintem ő vérbeli tahó

Direkt csinálja szerintem

Mégpedig onnan is látszik hogy direkt szegény félős kutyához megy kalapálni

Ha teheted légyszi szegény kutyát add oda valakinek mert ha nem vagytok ott lehet még bántja is

Nem hiába fél a kutya

2022. nov. 13. 07:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8, az ilyennek a felesége pont semmit nem jelent. Van ez a primitív embertípus, sok még azzal is megfejeli, hogy kifelé a közönség előtt adja a jó fej, imádni való pasast, el sem hinnék róla, hogy ahol lehull a máz, mekkora gyökér. A családon meg így áll "jogos" bosszút, őt mindenki imádja, otthon meg csak kötekedést kap.
2022. nov. 13. 08:32
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván szrik mindenkire, egy csomó középkorú férfi ilyen igénytelen paraszt, estisör-fing-munkasruha-ordítva puncivicceken röhögés. Gondolom a tahóságot a ferfiassággal érzi egyenértékűnek, nehogymár foglalkozzon valakivel, még a végén b.zinak nézik.
2022. nov. 13. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!