Miért ekkora baj, hogy szó nélkül később jöttem haza?18L
Reggel be kellett utaznom egy elintézni való miatt a városba, ahol suliba járok. Így volt, hogy délre itthon vagyok, de véletlen összefutottam az egyik haverommal, elvoltunk, így két órával később értem haza.
Anya ezen kiakadt, hogy mi az, hogy én erről nem szóltam neki előre. Én meg nyilván nem tudtam előre, hogy találkozunk, aztán meg feleslegesnek éreztem, hogy felhívjam, ugyanis ő dolgozik, nem tudja felvenni, és az üzenetet is csak otthon látná. Apu szintén ugyanez, de őt nem érdekelte volna, ha anyám nem akad ki.
Ráadásul ha nem említem utólag, hogy tovább voltam távol, akkor fel se tűnik nekik, mert ők három-négy között érnek haza, én meg már kettőkor otthon voltam.
Akkor mégis miért kell így kiakadni azon, hogy fényes nappal két órával később érek haza?
Nekem is mindig időre kell hazaérnem és ha kések és nem szólok akkor kapok a szíjjal.
16F
Valószínűleg csak aggódás,semmi más.
Ha pedig kitértél arra,hogy fiú barátoddal voltál, akkor meg főleg..de mai világban érthető egy aggódó szülő. Bár nyilván azért jelen esetben kicsit túlzásnak érzem. Lehet csak meló helyen is feszkó volt,aztán egybe kijött neki..
Esetleg kérdezd őt, mi volt ekkora baj,ha lenyugodott:D
Meséld el nekik hogy már nem kis kamasz vagy, nő vagy és szükséged van egyre több szabadságra! Nem éjjel tüntél el miközben ették a kefét, hogy mi van veled, hol vagy (mert megigérted hogy hajnali 2 ig haza érsz), hanem bőven nappal volt. (Az normális hogy aggódnak érted, és ha nem szólsz akkor izgulnak)
Még nem tudják elfogadni hogy már nem kis kamasz vagy hanem lassan felnőtt leszel és igényled hogy saját életedet irányítsd. HA csak nem volt megbeszélve a gázóra leolvasóval 13 ra hogy menjen leolvasni és nem volt otthon senki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!