Miért ekkora baj, hogy szó nélkül később jöttem haza?18L
Reggel be kellett utaznom egy elintézni való miatt a városba, ahol suliba járok. Így volt, hogy délre itthon vagyok, de véletlen összefutottam az egyik haverommal, elvoltunk, így két órával később értem haza.
Anya ezen kiakadt, hogy mi az, hogy én erről nem szóltam neki előre. Én meg nyilván nem tudtam előre, hogy találkozunk, aztán meg feleslegesnek éreztem, hogy felhívjam, ugyanis ő dolgozik, nem tudja felvenni, és az üzenetet is csak otthon látná. Apu szintén ugyanez, de őt nem érdekelte volna, ha anyám nem akad ki.
Ráadásul ha nem említem utólag, hogy tovább voltam távol, akkor fel se tűnik nekik, mert ők három-négy között érnek haza, én meg már kettőkor otthon voltam.
Akkor mégis miért kell így kiakadni azon, hogy fényes nappal két órával később érek haza?
Jó, de minek írjak SMS-t arról, hogy délután kettőre vagyok itthon, ha amúgy délután négy előtt úgyse tudják megnézni az üzenetet? Akkor szoktam írni, ha tudom, hogy később érek haza, mint ők, mert akkor még meg is tudják nézni olyankor, amikor még releváns. Mert így, ha nem említem utólag, fel se tűnik nekik, hogy nem voltam otthon délben.
Illetve nem értem az aggódást. Van, hogy egy-két hétig nem vagyok otthon tanév közben,mivel kollégiumban vagyok. Igazán megszokhatták volna annyira, hogy ne ezen a kettő órán akadjunk fent.
Illetve azt sem hiszem, hogy az lenne a baj, hogy sráccal találkoztam. Ebből nem baj lett volna, hanem anyám pl kifejezetten örült volna, lévén, hogy azt hiszi, hogy a saját nememhez vonzódok.
Plusz ha titokban szexelni akarnék, ahhoz nem kéne elmennem másik városba. A hétköznapokon, amikor nem dolgozok, reggel hattól délután négyig csak egyedül vagyok itthon... Ha nagyon érezném a késztetést, bármikor bárkit áthívhatnék észrevétlenül.
Szülő vagyok, de a kérdezőnek adok igazat. Akkor lett volna jogos igénye a szülőknek, hogy szóljon nekik, ha otthon lettek volna, és egyáltalán észrevették volna, hogy nem délre hanem du. 2-re ért haza. Dolgoztak, nem voltak otthon, ezért teljesen érdektelen a kérdés.
Anyukád kontrollmániás, kedves kérdező.
Félnek hogy megkakasol valaki!
Biztosan nem tudják, hogy 100% hogy használnál gumit. De hogy örülnének-e ha elmondanád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!