Miért ekkora baj, hogy szó nélkül később jöttem haza?18L
Reggel be kellett utaznom egy elintézni való miatt a városba, ahol suliba járok. Így volt, hogy délre itthon vagyok, de véletlen összefutottam az egyik haverommal, elvoltunk, így két órával később értem haza.
Anya ezen kiakadt, hogy mi az, hogy én erről nem szóltam neki előre. Én meg nyilván nem tudtam előre, hogy találkozunk, aztán meg feleslegesnek éreztem, hogy felhívjam, ugyanis ő dolgozik, nem tudja felvenni, és az üzenetet is csak otthon látná. Apu szintén ugyanez, de őt nem érdekelte volna, ha anyám nem akad ki.
Ráadásul ha nem említem utólag, hogy tovább voltam távol, akkor fel se tűnik nekik, mert ők három-négy között érnek haza, én meg már kettőkor otthon voltam.
Akkor mégis miért kell így kiakadni azon, hogy fényes nappal két órával később érek haza?
19-esnek végső soron igaza van. Bár elég szomorú, hogy az kell a békességhez, hogy egy 18 éves lány minden szavát meggondolja, hogy mit mond el a szüleinek.
Mai szarkupac családokban a légvételről is hazudik mindenki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!