Érdemes volt egy ekkora döntést meghozni egyedüláló anyaként ?? (Bővebben lentebb)
Nagyjából röviden és minnél érthetőbbe megpróbálom vázolni mi is a helyzet.
Volt egy párkapcsolatom.Ez a kapcsolat 4évig tartott.
Én a 3.évben teherbe estem és 5hónapos terhesen kiszerettem a a páromból.
Ell hagytam őt akkor végleg!(csak szimplán rájöttem hogy már kiábrándultam és nincs keresni valom melette hiszen meglepő módon elhidegültünk egymás melől)Sajna ettől teljesen kiborúlt az akkori párom és mióta megszületett a babánk,szinte őt nem is nagyon érdekli mi van a gyerekkel.
Ha ell jön heti 1alkalommal 1-2óránál többet nem hajlandó maradni velünk.Pedig egy városban is élünk!
Egyébként nem hiv fell,nem keresi a gyereket azt sem tudja mi a szokása a kicsinek,vagy mikor beteg a gyerek vagy épp mikor szomorú!Ugy viselkedik mint ha nem is az ő gyermeke lenne!
Sőt az utcán is elmegy melettünk lehajtott fejjel!
A gond ott kezdődik hogy a kisgyermek jól elvan az apjával, ez azért gond mivel mindig megtört és szomorú az apa után ha látja őt. mert hiányozni kezd neki,keresi és kérdezi őt!Ez is a tudtára lett adva az apának még sem érdekli őt!Ezt nekem rossz végig nézni!Igy hát nem engedek láthatást a gyermekem felé.
Soha nem volt tiltva a kisgyermek az apától!De ameddig ennyire kicsi addig nem engedem hogy csak megtörje őt és igy nöljön fell!
Majd ha nagyobb lessz és akkarja megkeresheti őt.De legalább addig is tudja ki foglalkozott vele és ki nem!
Ez igy helyes?
Vagy engedjem az apának hogy ell vigye őt lehessen vele eleget?
Válaszomat előre is köszönöm!
Tudni kell hogy 1-2év alatt többször is megpróbáltuk együtt de sosem ment! Legtöbbször az én hibám volt és csúnyán bele gàzoltam a lelkébe. Szinte mindig én miattam lett vége.De ő mindig ott volt nekem melettem! Ha összr is jöttünk normálisan foglalkozott a gyermekkel de miután dobtán őt már kevésbé.
22/N
26/F
Miért szerettél ki belőle? Azért az nem csak egyik napról a masikra megy.
Gyerekcsinálásra azért jó volt.
Valahol megértem a sértettségét.
Bocsánat, tudom, hogy nem a tárgyhoz tartozik: de nem kell mindenhol két l betűt használni, csupán a "kell" szónál. Nem ell hanem el, hacsak nem a kutya szülésre gondolsz. Nem fell hanem fel.
Hogy miért írom ezt eme tragikus történet után? Mert nem tudlak komolyan venni addig, amíg ilyen alapvető hibákat vétessz.
Most kicsit gondolj bele abba, hogy te vagy a férfi, és a terhes barátnőd úgy dönt, hogy na, mostantól vége, szevasz..! Neked jó érzés lenne utána folyamatosan a nődet látni? Mondjuk ha minden alkalommal felszakít benned egy sebet?
Persze, tanulja meg félretenni ezeket az érzéseket a gyerek érdekei miatt.. De nem mindenkinek olyan egyszerű.
A láthatását a gyereknek szerencsére nem te szabályozod, hanem a bíróság, illetve dönthet úgy az apa is, hogy lemond a láthatás jogáról, és csak gyt-t fizet.
Tudtommal a láthatást bírósági döntés szabályozza, mivel mindkét szülőnek joga van látni a gyereket. Ha a gyerek apja nem tett jogi lépéseket a láthatás megvonása után, akkor valószínűleg ő nem is ragaszkodik a láthatáshoz, eddig is talán nyűg volt neki.
A gyereket nagyon sajnálom, te még éretlen voltál a szülővé válásra (valószinűleg az apa is, de nem rajta múlt a család felbomlása), és most a gyerek fizeti meg, mivel ez mindenképpen nagy törés neki is.
Nincs birósági végzés mert. Nem
Lett apa megjelölve! Miért ? Mert akkor jöhetett és ment amikor akkart! Az anyagi része nem érdekes! Miért ? Mert fizet mert megkapott mindent tőlle mindig és egyébként sem tartom szükségesnek mivel én ott hagytam terhesen. Nem akkartunk egyikönk se birósághoz járni és az életét is elvenni havi szinten töllle. Erről nem óhajtok többet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!