Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érdemes volt egy ekkora...

Érdemes volt egy ekkora döntést meghozni egyedüláló anyaként ?? (Bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

Nagyjából röviden és minnél érthetőbbe megpróbálom vázolni mi is a helyzet.

Volt egy párkapcsolatom.Ez a kapcsolat 4évig tartott.

Én a 3.évben teherbe estem és 5hónapos terhesen kiszerettem a a páromból.

Ell hagytam őt akkor végleg!(csak szimplán rájöttem hogy már kiábrándultam és nincs keresni valom melette hiszen meglepő módon elhidegültünk egymás melől)Sajna ettől teljesen kiborúlt az akkori párom és mióta megszületett a babánk,szinte őt nem is nagyon érdekli mi van a gyerekkel.

Ha ell jön heti 1alkalommal 1-2óránál többet nem hajlandó maradni velünk.Pedig egy városban is élünk!

Egyébként nem hiv fell,nem keresi a gyereket azt sem tudja mi a szokása a kicsinek,vagy mikor beteg a gyerek vagy épp mikor szomorú!Ugy viselkedik mint ha nem is az ő gyermeke lenne!

Sőt az utcán is elmegy melettünk lehajtott fejjel!

A gond ott kezdődik hogy a kisgyermek jól elvan az apjával, ez azért gond mivel mindig megtört és szomorú az apa után ha látja őt. mert hiányozni kezd neki,keresi és kérdezi őt!Ez is a tudtára lett adva az apának még sem érdekli őt!Ezt nekem rossz végig nézni!Igy hát nem engedek láthatást a gyermekem felé.

Soha nem volt tiltva a kisgyermek az apától!De ameddig ennyire kicsi addig nem engedem hogy csak megtörje őt és igy nöljön fell!

Majd ha nagyobb lessz és akkarja megkeresheti őt.De legalább addig is tudja ki foglalkozott vele és ki nem!

Ez igy helyes?

Vagy engedjem az apának hogy ell vigye őt lehessen vele eleget?

Válaszomat előre is köszönöm!

2021. nov. 14. 08:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
21%
Gyámhatóság tud neked ebben segíteni, pszichológiai tesztekkel, stb
2021. nov. 14. 10:04
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Neked egy helyesírási kézikönyv és egy doki kéne. A gyereket sajnálom, de miattad, nem pedig az apja miatt. Te magad nem tudod mit is akarsz. Dróton rángatnád az apját kényed-kedved szerint és csodálkozol, hogy ez nem tetszik neki. 🤦‍♀️🤷‍♀️
2021. nov. 14. 10:14
 23/33 anonim ***** válasza:
98%

Azt nem te döntöd el, és ha bíróságra viszi az ügyet, mert megteheti, akkor kötelezően vinnie kell láthatásra.

Mellesleg tök jó vagy, felcsináltatod magad, rájössz, hogy nem is kell a pasas, kidobod, és csodálkozol, hogy látni sem akar. De a gyerekét nincs jogo tiltani tőle.

2021. nov. 14. 10:16
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapos terhesen csak úgy szimplán kidobtad és még csodálkozol is,hogy nem keres?

Elnézve az irományodat,amit te idehánytál,te tényleg nem lehetsz egy intelligens ember,bocs.

2021. nov. 14. 10:18
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Az írásod alapján ítélve - akár a tartalmat, akár a nyelvhelyesség részét nézzük - te egy roppant idegesítő ember lehetsz.

Ha a srác helyében lennék, én megszakítanék veled minden kapcsolatot. Tudod mikor engedném, hogy kényed-kedved szerint csicskáztass!

Szegény gyereket sajnálom.

2021. nov. 14. 10:39
 26/33 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit túltoltad a trollkodást kérdező, mert ilyen konzekvensen nem lehet duplán írni a mássalhangzókat ott, ahol nem kell, és fordítva.
2021. nov. 14. 10:40
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán biztos,hogy õ az apa?Elég undoritóan tönkrevágtad ezt a pasast, és még te panaszkodsz?!Szégyeld el magad!
2021. nov. 14. 10:48
 28/33 anonim ***** válasza:
75%

Hiába pontoztok le (15 voltam), aki kicsit is képben van a helyesírással és annak zavaraival, azonnal észreveszi, hogy kérdező helyesírásával semmi gond. Olyan szavakar ír le helyesen, amihez ismerni kell az alapelveket (szóelemzés, stb). Aki ezeket nem ismeri és helytelenül ír, az egyszerűen kiejtés után körmöl.

Nincs olyan, hogy nem tudja leírni azt, hogy el, akar, tőle, miközben az ejtéstől eltérően írtakat meg hiba nélkül.

Ez egy troll, lépjünk tovább.

2021. nov. 14. 10:49
 29/33 anonim ***** válasza:
85%

31

Rendszeres ír vagy írnak ide unatkozó hülyék akik prolinak álcázzák magukat, egyetértek.

2021. nov. 14. 11:38
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer azt mondod, hogy az ő féltékenysége miatt szakítottatok, majd, azt hogy hányszor belegázoltál a lelkébe, meg hogy többször miattad lett vége. Nem mindegy melyik.

Amúgy elképesztően aljas, szemét dolog, hogy nem "engedem a láthatást". Hacsak nem veri a gyereket vagy ilyesmi, de ilyenről nincs szó. Vedd már észre, éket versz közéjük!! És ha veled ne adj Isten történik valami, mi lesz a gyerekkel? Az nevelje fel, akitől elmartad, akinek nem akarod engedni, hogy lássa, és akit folyton kínzol? Ettől persze apaként (ha ő az) vannak kötelezettségei, de miért versz éket közéjük?

Amúgy még azt érzem, neked is korai volt a gyerek, úgy állsz hozzá, mint valami játékhoz egy hatalmi játszmában.

És nem, nem te döntesz a láthatásról!!!

Üzenem az exednek, hogy álljon a sarkára, ne hagyja magát!

2021. nov. 14. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!