Normális dolog az, ha egy 45 éves férfi arra kéri az anyját, hogy simogassa a hátát? Hozzáteszem a férfi egyedülálló, többször volt szem műtéte, és hetek óta nem mozdult ki a házból. Stressz oldásra hivatkozva kéri a simogatást.
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 05:23
2/22 anonim válasza:
Miért volna ez olyan furcsa?Mire gondolsz?Nincs ebben semmi rossz
3/22 anonim válasza:
Igen. Ebbe nem kell szexuális töltetet belelátni.
4/22 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, ha anyum megsimogatja a fejemet vagy akár a vállam, így mutatja ki a szeretetét.
5/22 anonim válasza:
Akkor miért nem megy inkább el egy masszőrhöz?
6/22 anonim válasza:
45 éves egyedülálló férfi,....és semmit nem tudunk róla.
Soha nem volt kapcsolata, vagy elvált és hazaköltözött, esetleg a párjával éltek a szülői házban, csak az elhagyta...?
Mindegyik más élethelyzet, de tény, hogy magányos és az egyetlen aki közel áll hozzá az anyja. Ha neki segít elviselni az életet, hogy anyja simogatja a hátát, akkor hadd simogassa!
Mindig az a rossz, aki rosszra gondol!
7/22 anonim válasza:
Na bumm, nálunk meg epilepsziás felnőtt kérte az anyjától a hátsimogatást, sokkal enyhébben voltak a rohamai ha az anyja a közelében volt.
8/22 anonim válasza:
#5, a masszor massziroz, nem simogat. egyebkent a hat simogatasa nagyon kellemes dolog. 36 vagyok, es neha en is megkerem anyamat hogy simogassa meg a hatam.
9/22 anonim válasza:
8. Megkéred hogy símogasson is! Van símogató masszírozás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!