Érdemes volt egy ekkora döntést meghozni egyedüláló anyaként ?? (Bővebben lentebb)
Nagyjából röviden és minnél érthetőbbe megpróbálom vázolni mi is a helyzet.
Volt egy párkapcsolatom.Ez a kapcsolat 4évig tartott.
Én a 3.évben teherbe estem és 5hónapos terhesen kiszerettem a a páromból.
Ell hagytam őt akkor végleg!(csak szimplán rájöttem hogy már kiábrándultam és nincs keresni valom melette hiszen meglepő módon elhidegültünk egymás melől)Sajna ettől teljesen kiborúlt az akkori párom és mióta megszületett a babánk,szinte őt nem is nagyon érdekli mi van a gyerekkel.
Ha ell jön heti 1alkalommal 1-2óránál többet nem hajlandó maradni velünk.Pedig egy városban is élünk!
Egyébként nem hiv fell,nem keresi a gyereket azt sem tudja mi a szokása a kicsinek,vagy mikor beteg a gyerek vagy épp mikor szomorú!Ugy viselkedik mint ha nem is az ő gyermeke lenne!
Sőt az utcán is elmegy melettünk lehajtott fejjel!
A gond ott kezdődik hogy a kisgyermek jól elvan az apjával, ez azért gond mivel mindig megtört és szomorú az apa után ha látja őt. mert hiányozni kezd neki,keresi és kérdezi őt!Ez is a tudtára lett adva az apának még sem érdekli őt!Ezt nekem rossz végig nézni!Igy hát nem engedek láthatást a gyermekem felé.
Soha nem volt tiltva a kisgyermek az apától!De ameddig ennyire kicsi addig nem engedem hogy csak megtörje őt és igy nöljön fell!
Majd ha nagyobb lessz és akkarja megkeresheti őt.De legalább addig is tudja ki foglalkozott vele és ki nem!
Ez igy helyes?
Vagy engedjem az apának hogy ell vigye őt lehessen vele eleget?
Válaszomat előre is köszönöm!
Akart egyáltalán gyereket, vagy csak bejelentetted hogy terhes vagy és gyerek lesz?
Nem mindenki való szülőnek, ha csak úgy rákényszerítetted a dolgot akkor meg ne csodálkozz hogy nem kíváncsi a gyerekre.
Örülj hogy egyáltalán fizet, papíron nem is az apja szerencsétlen gyereknek.
Neked kutya se való, nem hogy gyerek!
Persze, hogy nem tud róla semmit az apja, ha még születése előtt elüdözted! Nem él vele, alig látja, honnan kéne tudnia?
Most meg kitalálod, hogy akkor ne is lássa, mert neked nem tetszik, hogy szereti a gyerek, és hiányolja.
Én is remélem, hogy kamu kérdés, és nincs ennyire xar anya a valóságban! Amúgy elvált anyaként írom mindezt.
Nem kellett volna gyerekvállalás előtt átgondolni a dolgot?
Elég durva hogy terhesen gondolsz egyet és lelépsz.
Féltékenységéről tudtál már előzőleg előtte kellett volna átgondolni. Elég érdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!