Van itt olyan Nő, aki tudatosan akart egyedülálló anya lenni, és csak addig volt a kiszemelt ferfival amíg összejött a baba?
Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 10:05
1/36 anonim válasza:
Nem én, egyik volt osztálytársam született úgy, hogy az anyja kifejezetten egyedül akarta vállalni, férfi nem kellett neki, csak gyerek.
2/36 anonim válasza:
Az egyedülálló anyaság, rohadt nagy szívás, aligha vágynak erre a nők. Ha meg igen, gyorsan rá fog jönni, hogy mellényúlt.
3/36 anonim válasza:
Erre van pl a spermabank stb, nem feltétlen kell ehhez kapcsoalt férfival ha csak ez a cél.
4/36 anonim válasza:
Hármasnál a pont. És de, bizony sok nő lenne szívesen hapsi nélkül: a francnak hiányzik valaki a nyakáról aki kiszolgáltatja magát. Ha valakit körbe akarok ugrálni, meg cselédet játszani mellette, azt megszülöm, nem hozzámegyek.
5/36 anonim válasza:
4!
A nőn múlik, hogy vállalja e a cseléd szerepet.
6/36 A kérdező kommentje:
Mennyire elfogadott?
2021. aug. 26. 10:25
7/36 anonim válasza:
"A nőn múlik, hogy vállalja e a cseléd szerepet." Jogos, de még mindig sok nő van akibe beleverik hogy szar alak ha nem csicskul.
8/36 anonim válasza:
Kérdező, szerintem ott kezdődik, hogy nem kell vele törődni más elfogadja e. Nehogy már társadalmi elváráshoz igazítsam a gyerekvállalásomat.
9/36 anonim válasza:
Szerintem senki nem foglalkozik ezzel.
10/36 anonim válasza:
Ahogy 5 ös írja. Nem kell a cseléd szerepet vállalni. Ha nem működik a házasság el is válhatsz. A gyereknek jobb teljes családban, de legalább ha tudja ki az apja.
Ennek ellenére nem ítélem el aki így dönt, és szerintem társadalmilag sem ítélik el. Inkább rácsodálkoznak. Sokan nem tudják ki az apjuk. Megoldható. Anyagilag legyél rendben, és legyen azért olyan a környezetedben (pl szüleid) akire számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!