Miért ilyen anya?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nos én azt szeretném kérdezni, hogy más is van e így esetleg, és hogyan kezeli?

Az a problémám, hogy sajnálatos módon úgy alakult az életem, hogy haza kellene költöznöm édesanyámhoz, de az a probléma, hogy anyám nem engedi meg, pedig a lakás amiben él az én nevemen is van, meg az övén is. Tehát mindketten tulajdonosok vagyunk.

Édesanyám már megtette azt is, hogy zárat cserélt (állítólag az exe miatt), de nekem viszont nem adott kulcsot sem.. Őt csak az éppen aktuális, vagy ex, vagy leendő pasija izgatja folyton, úgy veszem észre hogy én egyáltalán nem. De kiskorom óta.

És hiába mennék haza, nem tudok, meg azt is mondja hogy oldjam meg, haza nem mehetek. Volt már példa erre, hogy nem engedett haza, és kint aludtam az utcán.

Ti ilyenkor mit tennétek a helyemben, vagy szerintetek mi lenne a megoldás?

2022. nov. 9. 08:18
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

19: rosszul tudod!

A haszonélvezetet a feleség a teljes ingatlanra kapja a férj halála esetén.

2022. nov. 9. 17:11
 22/40 A kérdező kommentje:
Nincs haszonélvezeti joga sem édesanyámnak, sem nekem. És a hiányzó kis darabka,hogy hogyan lett az enyém a fele, közösen vásároltuk még a lakást
2022. nov. 9. 17:33
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

22: ezt rögtön az elején jó lett volna tisztázni.

A többi kérdésre is válaszolnál? Konkrétan mi történt, hogy anyád nem enged be?

2022. nov. 9. 17:35
 24/40 A kérdező kommentje:
Konkrétan semmi nem történt, csak úgy ahogy nagykorú lettem hivatalosan elkezdett hanyagolni, utálatoskodni, mindenért cseszegetni és el üldözött, én próbáltam felé közeledni, amikor otthon volt elmentem hozzá, de akkor is az aktuális kedvesével volt elfoglalva, hogy biztosan megcsalja, stb.. Aztán bekövetkezett az hogy tényleg megcsalta. Utána jött hozzám (az eset előtt 2 hónapja nem is láttam) de akkoris csak panaszkodott, meg siránkozott. Gyakorlatilag fogalmam nincs hol rontottam el
2022. nov. 9. 17:42
 25/40 anonim ***** válasza:
84%
Mondd meg neki, hogy el akarod adni a házrészedet, és már van is jelentkező, aki jó árat adna érte, Kolompár Armandónak hívják... :-DDDD
2022. nov. 9. 17:46
 26/40 anonim ***** válasza:
84%

Öööö..... és kiskorúként hogyan vásároltál egyáltalán fél házat?????

Vagy hogy jött ez később, hogy amikor nagykorú lettél...?

2022. nov. 9. 17:47
 27/40 anonim ***** válasza:
73%

Hogy neked mennyi pénzed volt 😱

Vettél egy fél ingatlant, amit ott hagytál csak úgy, mert anyu nem foglalkozott veled🤔 tehát albit fizettél, rezsit eltartottad magad stb

Mind ezt alig nagykorú ként

Bámulatos

2022. nov. 9. 18:33
 28/40 anonim ***** válasza:
20%

Jaj már vehették úgy, hogy nem ő fizette, de ő lett a tulajdonos.

Anyád nem akar veled többet foglalkozni. Ennek egyáltalán nem kell hogy te legyél az oka. Viszont érdemes lenne elfogadnod a döntését, akármennyire is kegyetlen. Ha tényleg nem tudsz máshová menni, akkor mondd neki azt, hogy nem is fog látni, csak bemész a szobádba, ha van (még) olyan, és nem fogod zavarni, és főleg találd ki, hogy meddig lesz így, ezt is közöld vele.

Az sem hatotta meg, hogy utcán aludtál korábban? Elég szívtelen lehet. Én nem keresném a társaságát a helyedben. Majd ha egyedül marad, akkor bezzeg ő fog vonyítani, akkor majd hirtelen "szeretni" fog. Sajnálom.

2022. nov. 9. 18:39
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

"közösen vásároltuk még a lakást" Ezt írta!

Nem azt h anyu vette, csak a kettejük nevére került

2022. nov. 9. 18:43
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

" ahogy nagykorú lettem hivatalosan elkezdett hanyagolni, utálatoskodni, mindenért cseszegetni és el üldözött, én próbáltam felé közeledni, amikor otthon volt elmentem hozzá, de akkor is az aktuális kedvesével volt elfoglalva"

És ezek után közös lakást vettél vele...??? Csak én nem értem?

2022. nov. 9. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!