Miért ilyen anya?
Sziasztok, nos én azt szeretném kérdezni, hogy más is van e így esetleg, és hogyan kezeli?
Az a problémám, hogy sajnálatos módon úgy alakult az életem, hogy haza kellene költöznöm édesanyámhoz, de az a probléma, hogy anyám nem engedi meg, pedig a lakás amiben él az én nevemen is van, meg az övén is. Tehát mindketten tulajdonosok vagyunk.
Édesanyám már megtette azt is, hogy zárat cserélt (állítólag az exe miatt), de nekem viszont nem adott kulcsot sem.. Őt csak az éppen aktuális, vagy ex, vagy leendő pasija izgatja folyton, úgy veszem észre hogy én egyáltalán nem. De kiskorom óta.
És hiába mennék haza, nem tudok, meg azt is mondja hogy oldjam meg, haza nem mehetek. Volt már példa erre, hogy nem engedett haza, és kint aludtam az utcán.
Ti ilyenkor mit tennétek a helyemben, vagy szerintetek mi lenne a megoldás?
11: Nyilván egy dolog a jogi helyzet, és egy másik a személyes viszony.
én is csak azt tudom elképzelni, hogy a kérdező története itt-ott "lyukas". Tehát van rá oka, hogy ne engedje...
A gyk tele van ilyen "rossz gonosz anyákkal" A valóságban 1 embert (apósomat) ismerek, aki nem engedi visszaköltözni a gyerekét. Hát van rá oka!!!!
Szóval te miért is nem mehetsz haza?
Na meg miért akarnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!