Miért ilyen anya?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nos én azt szeretném kérdezni, hogy más is van e így esetleg, és hogyan kezeli?

Az a problémám, hogy sajnálatos módon úgy alakult az életem, hogy haza kellene költöznöm édesanyámhoz, de az a probléma, hogy anyám nem engedi meg, pedig a lakás amiben él az én nevemen is van, meg az övén is. Tehát mindketten tulajdonosok vagyunk.

Édesanyám már megtette azt is, hogy zárat cserélt (állítólag az exe miatt), de nekem viszont nem adott kulcsot sem.. Őt csak az éppen aktuális, vagy ex, vagy leendő pasija izgatja folyton, úgy veszem észre hogy én egyáltalán nem. De kiskorom óta.

És hiába mennék haza, nem tudok, meg azt is mondja hogy oldjam meg, haza nem mehetek. Volt már példa erre, hogy nem engedett haza, és kint aludtam az utcán.

Ti ilyenkor mit tennétek a helyemben, vagy szerintetek mi lenne a megoldás?

2022. nov. 9. 08:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van. És azért kell egy rossz viszony hozzá hogy az ember ne engedje oda a gyerekét ha az bajban van. Csak nem ok nélkül nem akar odaengedni.
2022. nov. 9. 11:50
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

11: Nyilván egy dolog a jogi helyzet, és egy másik a személyes viszony.

én is csak azt tudom elképzelni, hogy a kérdező története itt-ott "lyukas". Tehát van rá oka, hogy ne engedje...

2022. nov. 9. 12:08
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerjük, nem tudjuk milyen. Annyit tudunk, hogy nem enged oda, így máshogy kell megoldanod a lakhatásodat.
2022. nov. 9. 13:03
 14/40 anonim ***** válasza:
77%

A gyk tele van ilyen "rossz gonosz anyákkal" A valóságban 1 embert (apósomat) ismerek, aki nem engedi visszaköltözni a gyerekét. Hát van rá oka!!!!

Szóval te miért is nem mehetsz haza?

Na meg miért akarnál?

2022. nov. 9. 13:06
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Ő mivel indokolja, hogy nem enged be? Simán lehet egy önző ember, de az is lehet, hogy sokszor megbánta már, hogy beengedett, mert mondjuk megengedted, fenyegetted, megloptad. Én egyébként arra tippelek, hogy nem csináltál semmi ilyet, egyszerűen csak anyukád nem túl jó fej. Jobb lenne, ha máshogy meg tudnád oldani, ha ilyen. Barátoknál, munkásszálláson megszállni?
2022. nov. 9. 13:07
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
megengedted = megverted akart lenni, bocs
2022. nov. 9. 13:07
 17/40 anonim ***** válasza:
0%
Menj oda ügyvéddel és mond hogy visszamenőlegesen kéred a te részed után neked járó használati díjat, meg ezután minden hónapban 5.éig utalja át az aktuálisat.
2022. nov. 9. 16:44
 18/40 anonim ***** válasza:
96%
17: ha az egész ingatlanra van haszonélvezeti joga az anyának, akkor miféle használati díjról beszélsz???
2022. nov. 9. 16:57
 19/40 anonim ***** válasza:
0%
18as, a kérdező nevén lévő féléről. Attól hogy haszonélvezeti joga van még perkálnia kell.
2022. nov. 9. 17:00
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
Mennék bíróságra. Közös tulajdon megszűntetése. Utána menjen az anyjába.
2022. nov. 9. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!