Miért ilyen bunkó velem az anyukám?
1.példa
Folyamatosan mindenkinek(énektanár, kórusvezető, zenteanárok, ismerősök) előadja, hogy így van szr hangom meg úgy van szar hangom.És csodálkozik, hogy nem állok be a kórosbsa.
2. példa
Mindent rám bíz!
Elvileg ennek most örülnöm kéne.PL: este fél tíz mindenki tévézik, gépezik, pihen, alszik kivéve én.Én pakolok be a mosogatógépbe és még hajat is kell mosnom.(jéghideg vízzel, mert addigra elfogy a meleg víz)......
1. Ez mondjuk eleg gaz hozzaallas a szulotol, lehetne kicsit empatikusabb is a gyerekevel szemben ha igaz amit allit. Ha meg nem,akkor meg tenyleg csak szimplan bunko...
De szerintem egy szulonek inkabb biztatni meg tamogatni kellene a gyereket, nem pedig lehuzni, vagy lerombolni az ombizalmat.
2. Ezt mondjuk nem ertem, hogy minek allsz le este 10-kor a mosogatogepbe pakolni? Rad van osztva a feladat? Van nalatok ilyen "hazirend" hogy kinek mi a dolga?
Korabban nem tudtal volna esetleg hajat mosni, vagy a mosogatogep pakolas olyan surgos volt, hogy nem varhatott volna meg?
Azért, mert:
1) Idióta az anyád.
2) Van egy gyermeke, aki nem áll ki magáért, és
3) vállalja is a cseléd szerepet, akivel minden szart meg lehet csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!