25 dolog amiért szeretem anyukámat . Mit írjak? .
Nem arról van szó hogy nemszeretem és ezért nem tudok írni csak nehéz szavakba önteni hogy miért. Kérlek aki tud segítsen.
A mondat kezdete: szeretlek mert...
Köszi
Várok még válaszokat
Számíthatok rád
Finoman főzöl
Büszke lehetek rád
Azt írd, amit érzel iránta. Szükségtelen cifrázni.
Én a 40. szülinapomra kaptam a nagyobbik lányomtól egy ilyen "szeretet-befőttet" kis üvegben, 40 cédulával. Voltak benne viccesek és meghatóak is, egyszerűen megfogalmazva, tőmondatokban.
Pl.: ...igazságos vagy; ...gondoskodsz rólam; ...néha már túlságosan is féltesz; ...elviseled a rossz dolgaimat is; ...mindig kimondod hangosan a véleményedet ... stb. stb. Az egyik kedvencem: ...tudunk viccelődni azon, hogy mikor ciki, hogy ennyire szeretjük egymást. :-D És a legegyszerűbb ez volt: ...mert Te is szeretsz.
Neked kell tudnod, hogy mi az, amit szeretsz benne. Pl. lehet, hogy a fentiek nem igazak anyukádra vagy ha igen, te ezeket pont nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!