Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nagyon szemét...

Szerintetek nagyon szemét dolog lenne ezzel "megviccelni" anyukámat?

Figyelt kérdés

Van egy nyári lemosható tetoválásom,de nagyon különleges(nem a szokásos tömegminta),és gyönyörű szép,olyan,mintha igazi lenne.

Gondoltam megmutatom anyukámnak,és elmondom,hogy ma csináltattam. ( Ma hivatalos ügyeket intéztem,nem voltam itthon. Bevallanám őszintén,hogy igazából tetováltatni mentem.)

Nagyon kíváncsi lennék,hogy mit reagál a tetoválásra,illetve hogy a tudta nélkül csináltattam.

Viszont lehet,hogy annyira ideges lesz,hogy aztán azért fog rám haragudni,mert tönkretettem egy ilyen hazugsággal a napját.

Ti kíváncsiságból megpróbálnátok? Vagy nagyon nagy szemétség?

(Már elmúltam 18 éves )

2018. aug. 22. 13:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Örülök hogy 18 felett még ilyen sz*rságokra pazarolod az idődet és anyukad idegrendszerét.
2018. aug. 22. 13:46
 2/27 anonim ***** válasza:
91%

10 évesen aranyos próbálkozás lenne.

Messziről látszik az ilyen tetkókon, hogy nem igazi. Arról nem is beszélve, hogy a friss tetoválás enyhén piros és duzzadt, mégiscsak tűvel bökdösték a területet órákon át.

2018. aug. 22. 13:47
 3/27 anonim ***** válasza:
92%
12 évesen még vicces. 18 évesen szimplán szánalmas egy ilyen "poén".
2018. aug. 22. 13:47
 4/27 anonim ***** válasza:
96%
és ez miért lenne neked jó?
2018. aug. 22. 13:51
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
Így, hogy, nagykorú vagy megcsinálhatod nyugodtan, már akkor sem szólhatna bele, ha igazi lenne, ha szerinted poén, akkor miért ne...
2018. aug. 22. 13:52
 6/27 anonim válasza:
77%

17 évesen titokban varrattam tetoválást. Anyám már a tetoválás ötletétől sem rajongott, kissé ellenezte, így eléggé ideges lett mikor hirtelen beállítottam a kezemen lévő két mintával. 20-30 perces duzzogást eredményezett, aztán ment minden tovább, mintha mi sem történt volna.

Apám viszont konkrétan ellenezte az egészet. Megbeszéltem anyámmal, hogy azt mondom neki hogy csak rajzolva van, mert ilyet szeretnék majd egyszer. Két hét után esett le neki, hogy ez bizony nem nagyon akar lekopni... :D

2-3 perces kis szidalmazás, hogy milyen hülye vagyok, aztán már rá sem hederített.

(Ilyen magánakciókra azért nem bátorítanék senkit sem, attól függetlenül sem hogy továbbra sem bántam meg a dolgot illetve a szüleimmel való kapcsolatot sem tette tönkre.)

Szerintem egy kis poénkodás simán belefér, ha jó kapcsolatban vagy anyukáddal.

2018. aug. 22. 13:53
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem is tetszenek ezek a felragasztós tetoválások,soha nem jutott még eszembe ilyet csinálni,de ez tényleg mind mintába mind kivitelezésben profi,ezért tetszett meg. És 12 évesen úgyis tudná,hogy viccelek. 18 év felett,amikor önállóan megyek mindenfele,és intézem az ügyeimet,engedély nélkül kitetoválnak,akkor sokkal hihetőbb.
2018. aug. 22. 13:55
 8/27 anonim válasza:
90%

18 évesen már nem illik ilyesmivel viccelődni.

Inkább ijessz rá azzal, hogy teherbe estél. Az menőbb.

2018. aug. 22. 13:56
 9/27 anonim ***** válasza:
90%
Mond már meg kedves kérdező hogy ez miért vicces?! Lehet neked feldobja a napodat de anyádra rájön a gyomorgorcs és utána ahogy te is írtad a napja el van rontva. Neked megéri ez?
2018. aug. 22. 14:02
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy friss tetoválást nem tudsz összetéveszteni egy matricával.
2018. aug. 22. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!