Szerintetek nagyon szemét dolog lenne ezzel "megviccelni" anyukámat?
Van egy nyári lemosható tetoválásom,de nagyon különleges(nem a szokásos tömegminta),és gyönyörű szép,olyan,mintha igazi lenne.
Gondoltam megmutatom anyukámnak,és elmondom,hogy ma csináltattam. ( Ma hivatalos ügyeket intéztem,nem voltam itthon. Bevallanám őszintén,hogy igazából tetováltatni mentem.)
Nagyon kíváncsi lennék,hogy mit reagál a tetoválásra,illetve hogy a tudta nélkül csináltattam.
Viszont lehet,hogy annyira ideges lesz,hogy aztán azért fog rám haragudni,mert tönkretettem egy ilyen hazugsággal a napját.
Ti kíváncsiságból megpróbálnátok? Vagy nagyon nagy szemétség?
(Már elmúltam 18 éves )
10 évesen aranyos próbálkozás lenne.
Messziről látszik az ilyen tetkókon, hogy nem igazi. Arról nem is beszélve, hogy a friss tetoválás enyhén piros és duzzadt, mégiscsak tűvel bökdösték a területet órákon át.
17 évesen titokban varrattam tetoválást. Anyám már a tetoválás ötletétől sem rajongott, kissé ellenezte, így eléggé ideges lett mikor hirtelen beállítottam a kezemen lévő két mintával. 20-30 perces duzzogást eredményezett, aztán ment minden tovább, mintha mi sem történt volna.
Apám viszont konkrétan ellenezte az egészet. Megbeszéltem anyámmal, hogy azt mondom neki hogy csak rajzolva van, mert ilyet szeretnék majd egyszer. Két hét után esett le neki, hogy ez bizony nem nagyon akar lekopni... :D
2-3 perces kis szidalmazás, hogy milyen hülye vagyok, aztán már rá sem hederített.
(Ilyen magánakciókra azért nem bátorítanék senkit sem, attól függetlenül sem hogy továbbra sem bántam meg a dolgot illetve a szüleimmel való kapcsolatot sem tette tönkre.)
Szerintem egy kis poénkodás simán belefér, ha jó kapcsolatban vagy anyukáddal.
18 évesen már nem illik ilyesmivel viccelődni.
Inkább ijessz rá azzal, hogy teherbe estél. Az menőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!