Szerintetek nagyon szemét dolog lenne ezzel "megviccelni" anyukámat?
Van egy nyári lemosható tetoválásom,de nagyon különleges(nem a szokásos tömegminta),és gyönyörű szép,olyan,mintha igazi lenne.
Gondoltam megmutatom anyukámnak,és elmondom,hogy ma csináltattam. ( Ma hivatalos ügyeket intéztem,nem voltam itthon. Bevallanám őszintén,hogy igazából tetováltatni mentem.)
Nagyon kíváncsi lennék,hogy mit reagál a tetoválásra,illetve hogy a tudta nélkül csináltattam.
Viszont lehet,hogy annyira ideges lesz,hogy aztán azért fog rám haragudni,mert tönkretettem egy ilyen hazugsággal a napját.
Ti kíváncsiságból megpróbálnátok? Vagy nagyon nagy szemétség?
(Már elmúltam 18 éves )
(Már elmúltam 18 éves )
Én nem hiszem. Talán 12
Ez a ti kapcsolatotoktól függ. Ha jó a kapcsolat, rendszeresek nálatok a poénkodások, hülyéskedések, egymás szivatása (és egyébként szerintem ez teljesen normális, ha nincs túlzásban), akkor miért ne?
Ha viszont tudod, hogy anyukádat ez nagyon érzékenyen érintené, akkor inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!