Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nagyon szemét...

Szerintetek nagyon szemét dolog lenne ezzel "megviccelni" anyukámat?

Figyelt kérdés

Van egy nyári lemosható tetoválásom,de nagyon különleges(nem a szokásos tömegminta),és gyönyörű szép,olyan,mintha igazi lenne.

Gondoltam megmutatom anyukámnak,és elmondom,hogy ma csináltattam. ( Ma hivatalos ügyeket intéztem,nem voltam itthon. Bevallanám őszintén,hogy igazából tetováltatni mentem.)

Nagyon kíváncsi lennék,hogy mit reagál a tetoválásra,illetve hogy a tudta nélkül csináltattam.

Viszont lehet,hogy annyira ideges lesz,hogy aztán azért fog rám haragudni,mert tönkretettem egy ilyen hazugsággal a napját.

Ti kíváncsiságból megpróbálnátok? Vagy nagyon nagy szemétség?

(Már elmúltam 18 éves )

2018. aug. 22. 13:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Magad tetted magaddal.
2018. aug. 22. 15:02
 22/27 anonim ***** válasza:
18%
Én nem értem mi a gond ezzel. Azt sem, miért kell mások véleményét kérni GYK-n. Simán megviccelném vele anyukámat. Egy tetoválás miatt nem akadna ki annyira, amennyire itt túldramatizálják. És végül úgyis elmondanád, hogy nem igazi. Hihetetlen, hogy "ezzel tönkre tennéd a hangulatot"...
2018. aug. 22. 16:09
 23/27 anonim ***** válasza:
89%
Ostoba vagy, és gyerekes.
2018. aug. 22. 16:20
 24/27 anonim válasza:
20%
Sztem poén, főleg ha anyud nem jártas az ilyesmiben, hajrá:) 18f
2018. aug. 22. 16:21
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Remélem anyukád meg fogja kérdezni tőled, hogy miért nincs fólia alatt, miért nem piros és miért nem látszik egyáltalán semmi, ami tetoválásra utalna...
2018. aug. 22. 16:47
 26/27 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nem tetszenek a tetkok, egy laza infarktus befigyelne, ha a lanyom hazaallitana kicifrazva,de utana csak nevetnek rajta, nem lenne az egesz napom elrontva.Anno ugy jott haza a lanyom a kolibol, hogy orrkarikat viselt.Szerencsere csak amolyan csiptetoset,nem furatta at az orrat, de kellett par perc, amig magamhoz tertem.Egy masik alkalommal meg egy feka csavo fotojat mutatta, hogy ez az uj baratja.(Foto szalonban dolgozott,es egy minosegileg nem megfelelo,magyarul selejt fotot "mentett" meg az en boldogitasomra.)A reakciom annyira "tetszett" neki, hogy ezt eljatszotta a nagymamakkal is, ezzel majdnem kiirtotta a csalad notagjait:))

Szoval a mi csaladunkban ossznepi rohoges lenne, de te ismered anyukadat,mennyire vevo az ilyesmire.

2018. aug. 22. 18:57
 27/27 anonim ***** válasza:
28%
Miért van itt ennyi visszafordító és rosszindulatú válasz? Akik ilyet írnak, mit kompenzálnak?
2018. aug. 23. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!