Elmesélitek a legemlékezetesebb ,legfájóbb verést amit anyátok vagy apátok adott? Miért tette?
Figyelt kérdés
Kb 4 éves koromban ugráltam a fotelen. Anya akkor jött haza és annyira örültem neki,hogy ugráltam örömömben. Jól megvert. Nem tudom mi a fene van,de egyre többször eszembe jut. Meg a szavai na várjál csak adok én neked.2022. nov. 8. 22:14
51/56 anonim válasza:
49.: Nagyon sajnálom, hogy ilyen ért, sok mindenben magamra ismertem az írásodból. Viszont nem kell olyan helyen maradnod, ahol ilyen gyomoridegben kell élned!
52/56 anonim válasza:
Kicsit off "siker" sztori haveromtól:
Apja mindig verte, bántalmazta. Egyszer össze veszett az öreggel, bement a házba kihozta azt a szíjat amivel gyerekként az apja mindig elverte és azzal úgy elverte, hogy az öreg ott feküdt kint az udvaron estig, fel sem bírt állni. Onnantól megváltozott a hierarchia a családban.
53/56 A kérdező kommentje:
49es. Akkor lépkedj és haladj tovább a jó úton. :) Neked is köszönöm.
52es. Bátor volt a haverod. Biztos betelt az a bizonyos pohár.
2022. nov. 11. 22:25
54/56 anonim válasza:
41 éves vagyok, még mindig visszajárnak a rossz emlékek. A mai napig átélem, ahogy üvöltenek, teljes erőből vernek.😰😢
55/56 A kérdező kommentje:
Van egy konkrét történeted?
Én is 36 vagyok már.
2023. jan. 2. 17:44
56/56 anonim válasza:
Egy emlékezetes eset van, fenekemre kaptam fakanállal, mert 10.ben megbuktam matekból.
Soha nem bántottak csak akkor egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!