Legemlékezetesebb születésnapi meglepetésed?
ez elég fur lesz:
30. születésnapom volt, amikor hazaértem munka után a jókis panelház parkolójához az egyik kollegám egy zsákot húzott a fejemre és a másik pedig berakott a kocsi csomagtartójába és összszigszalagozta a kezeimet, és fél óra kocsikázás után megálltunk--gondoltam magamban ITT AZ IDŐ nyílika a csomagtér ajtó egy ember áll ott, jó fejbe rugtam, de kiszedtek a csomagtartóból akkor kiderült hogy akit fejberugtam az a Lajos nevű kollégám vol...:D
és ennyi volt a sztori, és egy sztriptíz bárban kötöttünk ki....:D
áLLATI VOLT
Mondtam hogy fura lesz...
A 19. szülinapomon (azt hiszem), egy kedves ismerősöm mondta, hogy menjek már be hozzá meló után a presszóba ahol dolgozik. Elég akaratos volt pedig nem szokott, nekem le sem esett hogy szülinapom van, elég sok melóm volt aznap...
Lementem és koktélt csináltatott nekem. Nagyon jól esett, pedig nem 1 nagy szám, de nekem olyan kedves gesztus volt akkor.
Akkor vőlegényem volt, neki barátnője. Mára már a felesége vagyok és májusra érkezik a 2. lányunk.
A 12. szülinapomat anyámék teljesen elfelejtették.
Nem volt semmi, és nem is emlékezett rá senki, se anyám, se öcsém. Én meg vártam, vártam, vártam csendben, hogy majd biztosan nagy meglepetés lesz, de nem jött semmi, de semmi. Az egész éjszakát végigbőgtem, és másnap közöltam anyámmal, hogy tegnap fontos nap volt, hé.
Anyám halálra volt sértve, hogy AZT GONDOLTAM, ELFELEJTETTE, PEDIG NEEEEM IS, csak egy nappal később akarták megünnepelni, és hogy mennyi mindent szánt nekem, csak szépen be akarta csomagolni! Előszedett egy csomó cuccot a szekrényből, amiket előző héten kaptam az unokanővéreméktől, és azért volt félretéve, hogy majd belenövök. Odadobálta elém, és közölte, hogy most, hogy így követelődztem, már nem is fogjuk megünnepelni, és büntetésből torta sem lesz!
Akkor már túl voltam a bőgésen és a megrázkódtatáson is, és tudtam, hogy hazudik. Mindig hisztis fajta voltam, de akkor csak annyit mondtam: Tudom, hogy hazudsz.- és bementem a szobába.
A legemlékezetesebb szülinapom volt az.
21:30!!
És utána tényleg nem lett torta meg nem lett megünnepelve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!