Ez jó születésnapi köszöntő lenne?
Sziasztok!
A barátom(20) anyukájának ma van a születésnapja, és nyaralni vannak és sms-ben szeretném felköszönteni. De az interneten nem igazán találtam magázó alakú versikéket, átköltve meg már nem jó. Jóban vagyok az anyukájával,szóval lehet kicsit közvetlenebb a vers.
Én erre gondoltam.
Arany János nem vagyok,
Verset írni nem tudok.
De a szívem kitárom,
Boldog születésnapot kívánok. :)
Ha esetleg van más ötletetek kérlek írjatok, előre is köszönöm.
18/L
Szerintem jó. :)
Én ezt másképp ismerem:
Petőfi én nem vagyok.
Verset írni nem tudok.
De azért azt kívánom,
Légy boldog-e világon!
Itt is tudsz válogatni ha gondolod:
Köszönöm a válaszokat :)
Én is úgy ismertem csak "átköltöttem" születésnaposra :)
Akkor azt hiszem ezt fogom küldeni, de előtte még megnézem a linket, hátha lesz ott jobb :)
Ne haragudj, de én ezt gyerekesnek találom:)
Ez az én véleményem!
Szerintem csak szimplán írj neki egy smst- pl. valami ilyesmit:
"Születésnapja alkalmából minden jót kívánok, legyen olyan a napja amilyennek szeretné! További kellemes pihenést, xy"
valami ilyesmi. szerintem.
Én is azon a véleményen vagyok,hogy inkább hívd fel, jobban esne neki szerintem!:)
De ha nagyon ragaszkodsz a vershez akkor aranyos!:)
Húha msot nem tudom mit csináljak. Akkor lehet felhívom és majd azt mondom amit a 12.30as írt.
Amúgy közvetlen kapcsolatban vagyunk, mindig amikor megyek puszival köszönt, meg jól el szoktunk beszélgetni, de nem tegezem.
Szóval akkor felhívjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!