Húha, életemben egyszer kaptam egy hatalmas pofont és akkor sem nekem kellett volna adnia édesanyámnak. Tesóm véletlenül belökte anyut a spejzba, miközben elfutott mögötte (előlem) és anyu nem látta, hogy ki volt, mert éppen keresett valamit bent. Viszont én meg kergettem tesóm és mire megfordult addigra már én voltam mögötte, így azt hitte, hogy én löktem be. Visszakézből hatalmasat lekevert, ott akkor nem esett valami jól, azóta rengetegszer felemlegettük és anyu ilyenkor azóta is bocsánatot kér. Már csak nevetek rajta. (Kb. 10 éve lehetett talán) :D 22/N
2021. okt. 16. 19:26
3/23 anonim válasza:
Loptam tőle pénzt és elbuliztam, szóval eléggé megérdemeltem. (úgy hogy adott pénzt ráadásul, csak kevésnek gondoltam) Olyan 16-17 lehettem, nem emlékszem pontosan. Ez volt az egyetlen eset amikor előfordult. de ennek már több mint 10éve.
2021. okt. 16. 19:28
4/23 anonim válasza:
Nekiálltam hisztizni mert anyám nem vett meg valamit, de nagyon csúnyán. Na akkor vágott nyakon hogy fejezzem be.
2021. okt. 16. 19:29
5/23 anonim válasza:
Elmondtam anyunak, hogy ma is nálunk volt az a szőke néni, apu meg szájon puszilta.
Amikor anyám számonkérte apámat, amaz őrjöngve rontott a szobámba, akkora pofont kaptam, hogy leszédültem a földre.
Később, miután elváltak, a mostohaapám rendszeresen megagyalt minden apró szarért.
2021. okt. 16. 19:38
6/23 anonim válasza:
1993. 12 eves voltam, havi 1000 ft zsebpenezt kaptam. Egyszer a sulink mellett volt ilyen sergos, cellovoldes hulyeseg, es en egy nap alatt elcellovoldeztem az egesz zsebpenzt. Hazamentem, apam megtudta, kepen is torolt. Akkor az egyszer utottek meg.
2021. okt. 16. 19:43
7/23 anonim válasza:
Engem még sosem töröltek képen, viszont az traumát okozott, mikor apukám elfenekelt (nagyon sok évig féltem utána a férfiaktól), meg az se volt túl jó, mikor anyám és nővérem hajbakaptak, kiabáltak egymással, majd anyám felpofozta az akkor már 20+ nővéremet, majd az visszaütött, húzták egymás haját és szétkarmolták véresre egymás bőrét. Na, azóta félek, hogy valamikor én is kihúzom kellően ehhez a gyufát és rosszul fogok viselkedni meg ilyenek.
2021. okt. 16. 19:55
8/23 anonim válasza:
Feleseltem apámmal. Csak toltam, toltam. Voltam vagy 10. Sose bántott, akkor is szerette volna elkerülni. Épp beteg voltam, nem voltam suliban. Ő azt mondta, hogy ez az egy szerencsém, hogy beteg vagyok, máskülönben pofon vágna. Én azt feleltem: Ez ne tartson vissza.
Nem volt mit tenni, ezután már pofon kellett vágjon.
Anya mesélte, hogy napokig csóválta a fejét úgy bántotta.
2021. okt. 16. 19:55
9/23 anonim válasza:
Én egyszer Franciaországban azt mondtam, hogy ,, Gyerünk Versailles-ba". Olyan pofont kaptam...
2021. okt. 16. 19:57
10/23 anonim válasza:
Előzmény: Összekaptam barátnőmmel, de addig izéltem a telefonba anyámnak hogy hívja fel az anyját, hogy aludjon nállunk. Mivel haragban voltunk, nem szívesen jött át. Mádnap szólt az anyjának, hogy jöjjön érte mert nem jól van. Bejött az anyja a házba, és kiosztotta anyámat.
Miután ők elmentek, anyám ordított velem, rángatta a hajam, és szidott, rugdosott, hogy a saját házában hogy beszélt vele barátnőm anyja. Én meg igazat adtam neki állítása szerint/haverom anyjának/ és nem a saját anyámnak, mivel egyetértettem vele egy adott dologban...így kiélte rajtam a frusztrációját, elment a boltba, és belefogott a főzésbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!