Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezellen lehet jogilag lépni?

Ezellen lehet jogilag lépni?

Figyelt kérdés

Va egy bff-em. Akinek az anyja sokszor hazudott az én érdekemben a szüleimnek. Például amikor ott aludtam nála akkor azt mondta apámnak h otthon lesznek(mert amúgy meg nem engedtek volna el). Meg ma is megyek ott aludni hozzájuk. Az apukám felhívta a barátnőm anyját ő pedig azt hazudta h megy velünk a plázáb (pedig nem is megy).

Az a kérdés ha ezekre rájön apám(a hazugságokra) feljelentheti-e a barátnőm anyját?

2022. nov. 5. 10:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nagyon fiatal vagy még. Apád csak azért félt annyira mert szeret és nem akarja,hogy bajbakerülj. Te meg lépten nyomon átbaszod őt. Megnyomorítja az életedet? Ugyan mivel? Azzal hogy törődik veled?

Tini korban valóban idegesítő lehet a szülők aggódása,de tekintve mennyi szörnyűség történik a világban,nem kell csodálkozni. Csak te ezt még most nem fogod fel. Majd ha ne adj isten valami olyan történik veled amit nem szeretnél akkor mehetsz apukádhoz sírni.

Egyébként,hogy a kérdésre is válaszoljak,fel nem jelentheti,de biztosan megtorolnám a helyében ezt a fajta viselkedést!

2022. nov. 6. 06:39
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha a gyerekem lennél, és rendre átb...nál, sehová nem mennél kísérő nélkül.

Nem jelentheti fel a neked falazó nőt, kivéve, hogyha ő azt hazudja, hogy vigyázott rátok, de pl véletlenül felgyújtjátok a lakást, és súlyosan megsérülsz. Rögtön kiderül hogy nem volt otthon, és akkor már megütheti a bokáját.

2022. nov. 6. 08:15
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz, ha terhes lesz a lány? Akkor is azt mondod, hogy a plázában voltál? Egy anyától minden kitelik, biztos hallottad a mondást, hogy aki hazudik, az lop is. Lehet, hogy lopkod a boltokban, ki tudja. Mindenesetre egy jellemtelen nő lehet, én ilyen anyától való lánnyal (nézd meg az anyját, vedd el a lányát - ez is igaz mondás), tehát akinek ilyen az anyja, ilyen körben nevelkedik, azzal én nem járnék. Szégyellheti a nő magát, hogy hazugságra neveli a lányát.
2022. nov. 6. 15:41
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem, sosem tudjuk meg miért olyan borzasztó az apuka viselkedése 😃
2022. nov. 6. 20:22
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
24es a gonosz apuka valószínűleg egy tejszeletet vett a kislánynak kettő helyett...
2022. nov. 7. 05:26
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,én is valami ilyesmi komoly problémákat tudok elképzelni :D
2022. nov. 7. 09:25
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorú veszélyeztetése. Igen! Feljelentheti.
2022. nov. 23. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!