Miért csinálja ezt anyám? Mit tudnék tenni ezellen?
Ez van. Amúgy én is ellenzem a felső kategóriás telót annak akinek nincs rá szüksége. Plusz mivel felső kategóriás telóm van, így bizton állíthatom hogy semmit nem vesztettél. Egyedül a fényképezője ami csúcs, a többi ugyanaz mint a középkat.
Anyukádnak meg valamennyit törlessz, aztán úgyse kéri el az egész pénzt.
Mondjuk az az alap sértődés h nekik CSAK 100000 kellet volna tenni egy 140000 telefonba.... Pedig mar min 16 vagy ha dolgozhatsz, ha az én gyereken lennel kaptál volna , ez nem hoozátevés, hanem ôk veszik te meg bele adod az 1harmadát... Szánalom már bocs
De tényleg nem értem az ilyen szülőket h miert kellet másikat venni, gondolom inkább vartal volna a drágább ra 1/2-1 évet, igy meg az a pénz is bukott
Hát haver, vannak veled komoly problémák azt hiszem.
Mit tudnál tenni "ezellen"? Elkezdhetnél elgondolkodni azon, hogy mik azok a dolgok, amik valóban fontosak neked az életben és beérhetnéd legközelebb egy olcsóbb telefonnal!
Jaj de rendes vagy, csak 100-at kellett volna beleadniuk? Te meg adtál volna 40-et? Tisztára megéri.
Szerintem örüljél, hogy kaptál telefont. Ha meg nem tetszik menj el dolgozni, aztán majd abból veszel olyat amilyet szeretnél. Lehet, hogy ismernek szüleid már, azért mondták, hogy úgyse tudnád kifizetni.
És mi van ha az a család hitelből vásárolgat?
És mi lenne, ha az emberek nem mindig máshoz hasonlítgatnák magukat.
és ha ők kútba ugranak, utánuk ugrasz?
én sem vettem volna meg neked..., ilyen fiatalon minek? mégis mire használnád? facebookozásra meg játékra? azért ezektől jóval többet tudnak ezek a telefonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!