Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt anyám? Mit...

Miért csinálja ezt anyám? Mit tudnék tenni ezellen?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szerettem volna egy felsőkategóriás telefont, amihez nekik kb 100 ezret kellett volna hozzátenniük, mert a többit én adtam volna. Ha apámon múlt volna, akkor valószínüleg meg kaptam volna, de anyám nem akart kiadni 140 ezret egy telefonért. Mondtam, hogy elmegyek nyáron dolgozni, abból kifizetem nekik, + ami pénzt szerzek évközben. Mondta hogy nem, mert úgyse tudom visszafizetni, stb. Úgyhogy kaptam egy jóval olcsóbb telefont. Azt a pénzt, ami akkor volt nekem odaadtam nekik. Évközben ha kaptam egy kis pénzt anyám megjegyezte, hogy beleadhatnám a telefonba, most meg mondta párszor, hpgy akkor elmehetnék dolgozni, hogy kifizessem a telefont. Pedig én nem erre a telefonra mondtam, hanem a másikra, és nem érti meg...
2015. jún. 16. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Mindenki arra válaszolt, de összefoglalom neked, hátha így megérted.

Miért csinálja ezt anyám? - Mert normálisan gondolkodik.

Mit tudnék tenni ezellen? - Nem szórni a pénzt feleslegesen hülyeségekre és megbecsülni amid van. Ha meg nem tetszik, elmehetsz dolgozni és megveheted azt a telefont amelyik tetszik, akkor majd szórhatod a saját pénzedet.

2015. jún. 16. 19:16
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Felső kategóriás telefon? Mi a francnak neked ájfón? Nézni rajta az időt, facabookozni, meg rajoskodni a többi hülyegyerek előtt? Tipikus ruppótlan proli vagy, aki többnek akarja érezni magát egy hugyos ájfón miatt, ha valóban megtehetnéd, akkor 200 ezer forint neked annyi lenne mint 2 ezer forint. Senkiházi nulla gyerek vagy, meg akarsz felelni a szintén senkiházi nulla haverjaidnak, erről van szó. Amúgy addig, ameddig ruppótlan, telóra összekéregetős hülygyerek vagy, ne legyenek nagy igényeid, majd ha megkerested rá a zsetont, emellett önállóan eltartod a popókád is, majd akkor azt veszel amit akarsz.
2015. jún. 16. 20:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem ájfont szerettem volna...
2015. jún. 16. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Mégis milyen telcsit szerettél volna? Én birom a fullos cuccokat,de 140 et sose adnék telefonért amit max 2 évre terveznek. A mostani telóm is amit novemberben vettem is kijött 99 ezerből. Az egy Sony Z3 as. Mégis minek annál komolyabb?
2015. jún. 16. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:

140-ért autót is lehet már kapni....

Egy telefont bárhol elhagyhatsz, ellophatják, stb.

Ezért én minél olcsóbb telefont vennék.

Haszontalan jószág az!

2015. jún. 18. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!