Ezellen lehet jogilag lépni?
Figyelt kérdés
Va egy bff-em. Akinek az anyja sokszor hazudott az én érdekemben a szüleimnek. Például amikor ott aludtam nála akkor azt mondta apámnak h otthon lesznek(mert amúgy meg nem engedtek volna el). Meg ma is megyek ott aludni hozzájuk. Az apukám felhívta a barátnőm anyját ő pedig azt hazudta h megy velünk a plázáb (pedig nem is megy).
Az a kérdés ha ezekre rájön apám(a hazugságokra) feljelentheti-e a barátnőm anyját?
2022. nov. 5. 10:06
11/27 anonim válasza:
Érdekes ez a felfogás itt a gyakorin, miszerint a szülő csak azért félti a gyerekét, mert ő a felelős érte. Egyesek el sem tudják képzelni, hogy a szülőnek fájna, ha a gyereke bajba kerülne?
12/27 anonim válasza:
6os, hol írta a kérdező hogy soha sehova nem engedik el? Hiszen megy a barátnőhöz mennek csavarogni. Csak azt nem akarja hogy egyedül, ami teljesen jogos. Gondolom nem 18 éves nőkről van szó hanem 13-16 évesekről maximum.
13/27 H.B.Netta válasza:
Egy biztos, előbb vagy utóbb kiderül, mert lebuktok. Az is biztos, hogy ez így szökésnek minősül, ami szabályszegés, legalábbis szerintem. Engem inkább az érdekelne, hogy miért nem engedik? Valószínűleg jó okkal. Ha az én lányom hazudna a szemembe, amiben még egy felnőtt is segédkezik, biztos lehetsz benne, hogy lenne olyan
14/27 H.B.Netta válasza:
*Balhé, mint annak a rendje…
15/27 A kérdező kommentje:
Nagyon megnyomorit apám viselkedése. Tiszta depis vagyok miatta. De szerencsémre van egy tanárom aki nagyon sokat segít nekem
2022. nov. 5. 17:46
17/27 A kérdező kommentje:
Bár ne is haragudj de az se normális amit apám csinál
2022. nov. 5. 17:52
18/27 anonim válasza:
Ki is fejted, vagy csak ideböfögtél valamit saját magad mentésére?
19/27 H.B.Netta válasza:
Mivel nyomorít meg? Nem vett iPhone-t?😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!