Ezellen lehet jogilag lépni?
Va egy bff-em. Akinek az anyja sokszor hazudott az én érdekemben a szüleimnek. Például amikor ott aludtam nála akkor azt mondta apámnak h otthon lesznek(mert amúgy meg nem engedtek volna el). Meg ma is megyek ott aludni hozzájuk. Az apukám felhívta a barátnőm anyját ő pedig azt hazudta h megy velünk a plázáb (pedig nem is megy).
Az a kérdés ha ezekre rájön apám(a hazugságokra) feljelentheti-e a barátnőm anyját?
#1 kb 13-mat saccolok :D
"Az a kérdés ha ezekre rájön apám(a hazugságokra) feljelentheti-e a barátnőm anyját?"
nem, de ez lesz a legkisebb gondod, mert a szüleid helyében fél évig nem engednélek el sehova...
Számít a korotok.
Apukád csak azért aggódik, mert amíg kiskorú vagy, és valami történik veled, ő a felelős érted.
gratulálok az anyukának aki ilyen felelőtlen és hazudozásra tanítja a lányát azzal hogy ő is simán hazudik.
Megnézném hogy állna a szája ha történne valami a kérdezővel és az apukája átszabná kicsit a nőci arcberendezését.
Az a kérdés, hogy miért csak a jogi felelősségre vonástól félsz?
Nem tudom, hány évesek vagytok-e, de ha behazudja ezt, és Ti a barátnődnél elkezdtek sósavat inni, azért érheti őt felelősségrevonás.
Itt van Magyarország összes törvénye egy helyen, hajrá, legalább művelődsz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!