Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezellen lehet jogilag lépni?

Ezellen lehet jogilag lépni?

Figyelt kérdés

Va egy bff-em. Akinek az anyja sokszor hazudott az én érdekemben a szüleimnek. Például amikor ott aludtam nála akkor azt mondta apámnak h otthon lesznek(mert amúgy meg nem engedtek volna el). Meg ma is megyek ott aludni hozzájuk. Az apukám felhívta a barátnőm anyját ő pedig azt hazudta h megy velünk a plázáb (pedig nem is megy).

Az a kérdés ha ezekre rájön apám(a hazugságokra) feljelentheti-e a barátnőm anyját?

2022. nov. 5. 10:06
A kérdező szavazást indított:
Nem jelentheti föl ezért
Feljelentheti ezért
51 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
Hány évesek vagytok?
2022. nov. 5. 10:17
 2/27 anonim ***** válasza:
84%

#1 kb 13-mat saccolok :D

"Az a kérdés ha ezekre rájön apám(a hazugságokra) feljelentheti-e a barátnőm anyját?"

nem, de ez lesz a legkisebb gondod, mert a szüleid helyében fél évig nem engednélek el sehova...

2022. nov. 5. 10:32
 3/27 anonim ***** válasza:
98%
Bármiért bárkit fel lehet jelenteni, de ebben az esetben eljárás sem indulna.
2022. nov. 5. 10:32
 4/27 anonim ***** válasza:
72%

Számít a korotok.

Apukád csak azért aggódik, mert amíg kiskorú vagy, és valami történik veled, ő a felelős érted.

2022. nov. 5. 10:59
 5/27 anonim ***** válasza:
83%

gratulálok az anyukának aki ilyen felelőtlen és hazudozásra tanítja a lányát azzal hogy ő is simán hazudik.

Megnézném hogy állna a szája ha történne valami a kérdezővel és az apukája átszabná kicsit a nőci arcberendezését.

2022. nov. 5. 11:05
 6/27 anonim ***** válasza:
73%
Jó nyilván a barátnőd anyjától sem helyes ilyeneket hazudni, mert tényleg akármikor történhet valami, de azért ne tekintse már mindenki normálisnak hogy soha sehova nem lenne elengedve a kérdező. Minden szülőben van bizonyos mértékű féltés de amikor a szülő ennyire túlfélti a gyereket az eléggé meg tudja nyomorítani az illető gyerekkortát/fiatalkorát.
2022. nov. 5. 11:36
 7/27 anonim válasza:
53%
Férfi vagyok. Sosem ütöttem még nőt, de ebben az esetben a lányom is kapna nevelő pofont, meg párat az hazudozó anya is...és lehet, hogy a lányának is jutna.
2022. nov. 5. 11:53
 8/27 anonim ***** válasza:
89%

Az a kérdés, hogy miért csak a jogi felelősségre vonástól félsz?

Nem tudom, hány évesek vagytok-e, de ha behazudja ezt, és Ti a barátnődnél elkezdtek sósavat inni, azért érheti őt felelősségrevonás.

2022. nov. 5. 12:06
 9/27 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Itt van Magyarország összes törvénye egy helyen, hajrá, legalább művelődsz egy kicsit.

2022. nov. 5. 12:15
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha bff-ezik akkor valami kiskorú, hormonvezérelt ézelemvilágú kölyök lehet.
2022. nov. 5. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!