Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan érzem igazságtalanak...

Jogosan érzem igazságtalanak a dolgot?

Figyelt kérdés

Na szóval van egy öcsém aki nálam 3 ével fiatalabb. Egyik nap nagyon csúnyán össze vesztünk úgy hogy én más hol aludtam. (Annyi a lényeg hogy a csajával a szobámban csinálták a 18 pluszos dolgot). A szüleim másnap haza jöttek(Nyaralni voltak)és mondták lekel ülni megbeszélni. Na az nagy megbeszélés annyi volt röviden hogy én mit gondolok hogy este 11 kor a barátomnál alszok úgy hogy nem szólok. Mikor felhoztam hogy az öcsém mit csinált annyit mondtak hogy fiú hagy csinálja. Meg itt előadom magam hogy nekem a legrosszabb. (Nem vicc tényleg így volt) Én kaptam büntetést hogy máshol aludtam. A tesóm semmit. Hiába vagyok nagy korú amíg az ő házukban lakok az lesz amit mondták. (ők mondták) Túl reagálom ezt?

19/L

2022. nov. 3. 09:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
32%
Azért pl. illik szólni, hogyha nem otthon alszol, hogy tudják, hol ne keressenek, ha nem kerülsz elő.
2022. nov. 4. 08:09
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem illik. Egy 19 éves embernek joga van a magánélethez, de már egy 9 évesnek is. Attól, hogy a gyereked, nem jelenti azt, hogy rendelkezhetsz felette és megmondhatod, hogy mit csináljon. Egy önálló élőlényről beszélünk, nem egy tárgyról.

Egyébként a logikádat követve, akkor 40 évesen is be kéne számolnia mindenről a drágalátos szüleinek, ha már egyedül él, mert akkor el eltűnhet úgy, hogy nem kerül elő. Ha 19 éves, ha 40 éves tök mindegy, mert ha eltűnik, akkor úgyis a zsarukhoz fordulnak segítségért, nem igaz?

2022. nov. 4. 16:46
 23/27 anonim ***** válasza:
32%
9 évesnek magánélet? Az igen...
2022. nov. 4. 18:29
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Látom átment a lényeg.
2022. nov. 4. 18:40
 25/27 H.B.Netta ***** válasza:
100%
Hát… ha az öcsém az én ágyamon kettyintett volna, minimum olyat keverek neki, hogy egyből katolikus papnak áll. Ha ez tényleg így történt, ahogy elmeséled, én a szülők helyében mind a kettőtöket leszidtalak volna. Bár 19 éves vagy, de ha a lányom lennél biztos én sem örülnék, ha nem tudnám merre jársz, de max a nagy büntetés az lenne, hogy mosogass el vagy törölgess port. Meg megkérnélek, hogy legközelebb írj egy SMS-t, hogy megpattansz, mert az öcséd egy tapintatlan tahó… na öcsikének már nem lenne ilyen szerencséje, mert egy jó darabig biztos szobafogság lenne, na meg a zsebpénzéből kölcsönözhetne egy tisztítógépet, hogy a matracodat/ágyadat rendbe tegye. A kis sógornőd meg egy jó darabig a környékre se jöhetne. Mert nem csak az öcséd de a csaja is egy érzéketlen tapló.
2022. nov. 4. 23:23
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg ha a szuleid ágyába keféltek volna nem lennének vele ilyen elnézőek
2022. nov. 5. 07:15
 27/27 H.B.Netta ***** válasza:
75%

#26 xD

Amúgy nem tudom, de valahogy nálam már a gondokat is, hogy valaki más ágyában csináljam… Ahol ki tudja mik folytak már🤢 Gusztustalan…

Arról nem is beszélve, ha az én ágyamban … kő kövön nem maradna xD

2022. nov. 5. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!