Jogosan érzem igazságtalanak a dolgot?
Na szóval van egy öcsém aki nálam 3 ével fiatalabb. Egyik nap nagyon csúnyán össze vesztünk úgy hogy én más hol aludtam. (Annyi a lényeg hogy a csajával a szobámban csinálták a 18 pluszos dolgot). A szüleim másnap haza jöttek(Nyaralni voltak)és mondták lekel ülni megbeszélni. Na az nagy megbeszélés annyi volt röviden hogy én mit gondolok hogy este 11 kor a barátomnál alszok úgy hogy nem szólok. Mikor felhoztam hogy az öcsém mit csinált annyit mondtak hogy fiú hagy csinálja. Meg itt előadom magam hogy nekem a legrosszabb. (Nem vicc tényleg így volt) Én kaptam büntetést hogy máshol aludtam. A tesóm semmit. Hiába vagyok nagy korú amíg az ő házukban lakok az lesz amit mondták. (ők mondták) Túl reagálom ezt?
19/L
Neki nincs saját szobája? Mit kerestek a tiédben? Ilyen laza öcsi esetén be kellett volna ülnöd a szobádba csevegni, a gépeden pötyögni, viseót nézni.
Szerintem mindenkit megillet a magánélet, de nem más helyén és előre egyeztetés nélkül.
legközelebb fotózd le és told fel a netre az öcsikét (de minimum h ezzel fenyítsd be)
másrészről mond anyádéknak h minimum ágycsere mert nem alszol olyan ágyban amin a öcsi kefét
19 éves létedre megbüntetnek mert a barátodnál alszol? Ez komoly.
Nem szoktam ilyet írni, de ez egyértelműen a szobabérlés, költözés kategória.
Kérdezd meg a szüleidet, hogy ha az öcséd a csajával az ő ágyukban szexelne, akkor is csak legyintenének, hogy á, fiú, hadd csinálja?
Szóltál az öcsédnek, hogy mész a barátodhoz és nála alszol? Ha igen, akkor feleslegesen problémáznak a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!