Jogosan érzem igazságtalannak azt, hogy a szüleim 19 évesen (! ) nem engednek a barátommal aludni?
Igen, tudom, ők tartanak el, de nem hiszem, hogy ennyi idősen egy 1 éves kapcsolatba ne férne bele az, hogy havi egyszer-kétszer ott alszom a barátomnál. Nem lakik messze, de sok nagyon a benzinre és a buszjegyre költött pénz, szóval arra gondoltam, hogy ha ott maradhatnék éjszakára, akkor azzal spórolnánk is. De persze egy késői mozi vagy egy barátokkal töltött este után is egyszerűbb lenne, ha nem kéne még hazavinnie és utána neki is hazamenni.
Amikor anyukámmal ezt megosztottam, akkor kiakadt, hogy nekem van itthon SAJÁT ágyam és hogy tudomása szerint még nem akarunk összeházasodni, tehát MEGTILTJA hogy ott aludjak. Mintha egy 15 éves lány lennék.
Hozzátenném, hogy mintagyerek vagyok, kitűnőre érettségiztem idén, bejutottam az egyetemre, nem alkoholizálok, nem dohányzom, ahogy a barátom sem. Ismerik és szeretik őt a szüleim.
Nem hiszem, hogy ez normális hozzáállás lenne a szüleim részéről.
Ateisták, tehát nem vallási okokból nem engedik, hogy a barátomnál maradjak éjszakára.
Elköltöznék szívesen, de nincs hova :) Szeretem a szüleimet, de nem tudom megérteni, hogy miért teszik ezt velem.
Köszönöm kettes válaszoló, igazad van teljesen.
Négyes válaszoló: 19 évesen van annyi eszem, hogy védekezek a nem kívánt terhesség ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!