Jogosan érzem igazságtalanak a dolgot?
Na szóval van egy öcsém aki nálam 3 ével fiatalabb. Egyik nap nagyon csúnyán össze vesztünk úgy hogy én más hol aludtam. (Annyi a lényeg hogy a csajával a szobámban csinálták a 18 pluszos dolgot). A szüleim másnap haza jöttek(Nyaralni voltak)és mondták lekel ülni megbeszélni. Na az nagy megbeszélés annyi volt röviden hogy én mit gondolok hogy este 11 kor a barátomnál alszok úgy hogy nem szólok. Mikor felhoztam hogy az öcsém mit csinált annyit mondtak hogy fiú hagy csinálja. Meg itt előadom magam hogy nekem a legrosszabb. (Nem vicc tényleg így volt) Én kaptam büntetést hogy máshol aludtam. A tesóm semmit. Hiába vagyok nagy korú amíg az ő házukban lakok az lesz amit mondták. (ők mondták) Túl reagálom ezt?
19/L
Gondolom, az volt a baj, hogy nem tudtak róla, hogy máshol alszol. Nem?
A tesód meg csinálja a saját szobájában.
Na, de itt az volt a gondjuk, hogy Te csak úgy elmentél otthonról, és a barátodnál aludtál. Alapból nem vagy eltiltva a barátodtól, ahogy az öcséd sincs eltiltva attól, hogy szexeljen a barátnőjével.
Ez a "fiú hagy csinálja" szöveg rossz, de szerintem itt nem arról van szó, hogy egy fiúnak lehet, neked tiltják. Te azért kaphattál büntetést, mert felnőtt fejjel magára hagytad a 16 éves öcsédet, aki még ha érett is bizonyos tekintetben, még nem felnőtt.
Legközelebb amíg dugnak, köynvtárba menj, és olvass, hátha attól írni is tudsz majd.
19 évesen ilyent leírni, hogy 18 pluszos dolgot csináltak... Csináld te is.
"Hiába vagyok nagy korú amíg az ő házukban lakok az lesz amit mondták."
-Jól van apa és anya, de akkor készüljetek fel arra, hogy mikor végre sikerül elköltöznöm, felétek se fogok nézni. Vagy szerintetek hogy aludjak a szobámban, ha éppeb b*sznak ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!