Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Anyumék elváltak
Anyum az új csávójához költözött.. lett egy kisbaba.. most hazaköltözött a kisbabával..
Eddig én bátyám és barátnője laktunk itt
Anyum régen sem szeretett takaritani, mikor elköltözött sok időbe tartott munka mellett apránként kitakaritani utána..
Most visszajött minden tiszta káosz, lom, kosz, minden széthagyva
Csak én pakolok én takaritok..
felrobbanok
Egész nap itthon van a kicsivel és nem csinál semmit..
vagyis de, lomot
Hazajövök munkából és az egész házat takaritsam..
És még ő kötekszik..
Nem is értem minek költözött haza..
A csávó is folyamat veszekedett vele mert nem takarit…….😡
Nalunk a hazimunka fel van osztva
Fele a ferjeme fele enyem.
Nincs kert lakas van
Ergo ha ott el es piszkol akkor o is tegye bele a hazimunkaba amit kell
A legtöbb pasi nem takarit! De takarít, amelyiket a drága anyja nem herének nevelte a lányát meg nem cselédnek..
Férfi vagyok, és takarítok mivel nem a feleségemtől várom el hogy mindent egyedül csináljon, és el tudok mosogatni egy tányért nem halok bele. Te meg legyél cseléd ha ennek neveltek és bele törődsz csak akkor ne sipákolj hogy a többiek szarnak a rendre naná mert elfogadod h jaj bátyád férfi neki nem dolga, ja anyád ő épp szült neki azért nem kell rést venni ebben,ja a barátnője a bátyádnak meg
más kifogásért nem fogja meg sose a házimunkát maradsz te aki meg nem győzi főleg ha mindenki igénytelen is.. A kis babát sajnálom.. Hogy ezt az elavult mintát látja hogy a férfi egy poharat nem tud elpakolni erre való az akinek nunija van. Förtelmes..
Hat en is elvarom, hogy a ferjem takaritson, o is ebben a hazban el. Ugyanugy dolgozunk mindketten, o raadasul otthonrol, ami annyibol jobb, hogy ugye nem utazik. En utazassal egyutt 10 orat vagyok tavol.
Durva is lenne, ha ezek utan csak ram maradna az egesz haz es a kert is.
A ferfiaknak se torik le a pici kezuk, ha takaritanak es esetleg foznek is.
Igen, jol olvastad kerdezo, foznek is.
A ferjem is szokott :)
A legtöbb pasi nem takarít? Ezt honnan veszed? Aki nem fogyatékos, az bizony takarít. Elég szar körökben mozoghatsz ha ez neked furcsa. Valami elmaradott részén laksz az országnak?
Nem értem amúgy a kérdésed. Ott van 4 felnőtt ember, ebből anyádnak még dolga is van, mert ellát egy újszülöttet. De te mégis csak anyádra fújsz, a bátyádra meg a barátnőjére eszedbe sem jut. Pedig ők is ugyanúgy cselédnek néznek téged. Mondjuk ilyen felfogással igazuk is van. Most akkor vagy fogadd el, hogy cselédnek lettél nevelve és takaríts szó nélkül, vagy állj a sarkadra és várd el minden ott élő felnőttől hogy kivegye a részét. Igen, a tököstől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!