Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Anyumék elváltak

Anyum az új csávójához költözött.. lett egy kisbaba.. most hazaköltözött a kisbabával..

Eddig én bátyám és barátnője laktunk itt

Anyum régen sem szeretett takaritani, mikor elköltözött sok időbe tartott munka mellett apránként kitakaritani utána..

Most visszajött minden tiszta káosz, lom, kosz, minden széthagyva

Csak én pakolok én takaritok..

felrobbanok

Egész nap itthon van a kicsivel és nem csinál semmit..

vagyis de, lomot

Hazajövök munkából és az egész házat takaritsam..

És még ő kötekszik..

Nem is értem minek költözött haza..

A csávó is folyamat veszekedett vele mert nem takarit…….😡

2022. okt. 27. 22:00
1 2 3 4
 21/34 Savlekotő ***** válasza:
100%
Menekülj onnan, tudod ki lenne cseléd meg balek, ja batyad nem takarít mer férfi.. És... Hagyjuk.. El huznek onnan messzire jól ki vagy használva nem csak anyád által..
2022. okt. 28. 09:22
 22/34 A kérdező kommentje:

Én sem takaritok minden nap mert felesleges rájöttem..

De mikor már eluralkodik a káosz nem bírom!

Alig várom hogy februárban elköltözhessek!

2022. okt. 28. 09:33
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Beszarok, hogy ott el 4 felnott ember es mindenki baszik a haztartasra rajtad kivul!

En is menekulnek onnan, aztan fulladjanak bele a mocsokba, ha ez igy nekik jo.

2022. okt. 28. 09:48
 24/34 anonim ***** válasza:
78%
Bátyád nem takarít, mivel férfi? A barátnő meg csak úgy nem? És ez szerinted oké? Anyád meg babával van, nem pedig "nem csinál semmit". Íme a tökéletes cselédalapanyag, aki férjhezmenés, gyerekpottyantás gyerekkel a kezében pucolja a wc-t is, meg nyalja fel a lakást napi kétszer, mert babát ellátni nem munka, a férfinak meg nem kell takarítani neméből adódóan.
2022. okt. 28. 10:10
 25/34 anonim ***** válasza:
Azért arra ügyelj majd, hogy a költözéskor hagyj ott nekik minimum egy heti felhalmozódott mocskot ;).
2022. okt. 28. 10:39
 26/34 Savlekotő ***** válasza:
100%
És ne hangoztasd otthon a költözést szépen lassan hordjad at a cuccod a biztosba, mert ezek gatolni fognak oda lesz a takarítónő cseléd juk..
2022. okt. 28. 10:45
 27/34 A kérdező kommentje:

24: szerinted nekem ez rendben van???

Szerinted miért írtam ide? Zavar engem akkor miről beszélsz hogy nekem ez rendben van?

Bátyámtól nem is várnám el mert a házimunka inkább női feladat

Ha füvet kell vágni vagy ilyesmi azt megcsinálja!

26: még nem beszéltem nekik a költözésről

Igazából nem várják el a takaritást így nem is tekintenek rám cselédként

Ha én nem takaritanék sem érdekelné őket..

2022. okt. 28. 17:43
 28/34 Savlekotő ***** válasza:
65%

Bátyámtól nem is várnám el mert a házimunka inkább női feladat

Nincs több kérdésem, remélem ha lányod lesz ő bele nem neveled bele ezt a szart,hogy a kapcsolatában is ezt vigye tovább h mi a női feladat.. Közös feladat a háztartás is.. Nem törik le a férfi keze tőle, te mindenhol otthon a párkapcsolatodban is kihasználható áldozat maradsz.. Ezt Férfiként írom--

2022. okt. 28. 18:05
 29/34 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ha meg ilyen szinten igénytelenek ne takaríts te se egyen meg a mocsok mindenkit.. Rémisztő hogy egy kisbaba ilyen igénytelen emberek közt kénytelen élni- :(
2022. okt. 28. 18:06
 30/34 A kérdező kommentje:

28 as szerintem egy kettyós nő vagy. A legtöbb pasi nem takarit!

Én nem is várnám el! Csupán csak azt hogy hagyjon rendet! Ne dobáljon szét mindent stb

De mosogatást felmosást nem várnám el a páromtól.

Te tuti elvárod :D grat. Szép egy nő lehetsz, ja nem házisárkánynak hívják az ilyet!

2022. okt. 28. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!