Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyereknek mit kell eltűrnie...

A gyereknek mit kell eltűrnie a szűlővel szemben? Pl ha azt mondja most menj el Misére vagy a boltba. Jogilag

Figyelt kérdés
Szeretnék ezzel kapcsolatban válaszokat . Előre is köszönöm.

2022. okt. 22. 23:18
1 2 3 4
 31/37 Metionin ***** válasza:
100%
Normális kommunikáció és nem lesz eltűrés. Megbeszélni a gyerekkel, hogy mi az ő feladata a házimunkából, ugyanígy megbeszélni, hogy akar-e misére menni. Ennyi.
2022. okt. 23. 11:46
 32/37 anonim ***** válasza:
13%
Előzőnek... Ez nem teljesen így van mert ami érdekli a gyermeket, az akkor is érdekelni fogja ha olyan tanár tanítja aki vallásos..
2022. okt. 23. 11:47
 33/37 anonim ***** válasza:
27%
U. I. : előző vagyok, 31 esnek szántam.
2022. okt. 23. 11:48
 34/37 anonim ***** válasza:
87%

22-es, hát igen, jó sokat. Pl boszorkányüldözés, nők ezreinek halálra kínzása, keresztesháborúk - igen, ez pl. mind a keresztény valláshoz köthető. Király.

Ja, nem agyhalott brom az összes, aki szerint a kereszt nevében gyilkolni kell azt, aki más, pl ateista.

2022. okt. 24. 08:36
 35/37 anonim ***** válasza:
32%
Jogilag! 😂
2022. okt. 25. 14:08
 36/37 Savlekotő ***** válasza:
83%
Általában a vallás sérült szülőknek kell később Karácsonykor is lasszóval kergetni a felnőtt gyerekeiket mert ajtót se nyitnak rájuk ha egyszer le tudtak lépni..
2022. okt. 27. 22:59
 37/37 anonim ***** válasza:
74%

A megbeszélés jó dolog, kivéve ha nem működik a másik fél miatt, mert vannak ostobák, személysiégzavarosak, traumatizált szülők, akik akkora tuskók, hogy nem tudnak elragaszkodni az idióta nevelési módszerektől, amiket kaptak. Ezekkel szeretnek is felvágni olykor.

Nyilván ha meg lehet beszélni, akkor azaz ideális.

Szerintem nem kényszeríthetnek semmire sem, a szabad akarat megvonása miatt, ami abúzusnak számít.

Ez nem olyan, hogy tanítanak, mert ezek ma már nem taníttatások (a vallás), és szerintem nem kompromisszumhoz köthető az, ami a károdra van.

2022. dec. 4. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!