Elegem van, hogy felnőtt férfinak hív anyám, én még gyereknek érzem magam 28 évesen. Miért baj ez?
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 18:48
1/37 anonim válasza:
Azta, reménykedem benne hogy én nem itt fogok tartani 28 évesen
2/37 anonim válasza:
pelenkázást is igényeled még? :-D
3/37 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, korabban utananeztem kicsit a temanak, es manapsag egyre inkabb keson ernek meg sokak, egyes tanulmanyok 30 eves korra toljak ki ezt. Nalam nagyon betalalt a dolog, konkretan 30 voltam, amikor ereztem, hogy mar nem szorongok, ha ugyet kell intezni, vagy egyedul kell utaznom. Mindenki masmilyen, nyilvan te is a fentebbi peldaba tartozol. Persze kesobb nehez lesz beletorodni, hogy ilyen voltal, nekem is nehez, ugyanakkor meg is konnyebbul az ember, hogy vegre tenyleg felnott.
34N
4/37 A kérdező kommentje:
Most voltam 18 éves nem akarom elhinni,hogy ennyi vagyok már
2022. okt. 18. 19:02
5/37 anonim válasza:
Anyádnak igaza van. Ideje felnőnöd és elfogadnod a tényt, hogy felnőtt férfi vagy.
6/37 anonim válasza:
Szerintem vegyél fel ilyen kis fodros sapkát, pelenkát, oázz és rázz egy csörgőt. Akkor talán leesik majd neki.
7/37 anonim válasza:
Nem értem mi a gondod, 21 évesen már én is felnőtt férfinak hívtam magam, nem hogy az anyám. Nekem is nagyon hiányzik a gyerekkorom de az sajnos nem tér vissza, ideje felnőttként viselkedni
8/37 anonim válasza:
en 29 vagyok de a mai napig csak annyi valtozott a 14 eves enemhez kepest hogy melyebb lett a hangom. Tok fun igy elni az eletet, eddig azt hittem hogy csak azert vagyok ilyen mert meg nem ertem be de az utobbi evekben megfigyeltem a tobbi felnottet es lol nem kell nekem az a hulye felnott elet… csalad, felelosseg, lemondas, stressz, depi … kinek kell ez? Igy meg full jol elszorakozok, hat akkor sose nojjunk fel :D
9/37 anonim válasza:
Miért minek hívjon pici fiamnak? 28 évesen azért már na, fura lenne.
10/37 anonim válasza:
Én már rég kitettem volna a petyerkád. Nem azért mert nem szeretnélek, vagy csúnya gonosz szülő lennék. De jócskán el kellett volna már kezdened leválni..
Persze szüleidben is van bőven hiba, ha ennyire életképtelenre neveltek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!