Így felnőtt fejjel visszanézve mi az amit a szüleitek másképp csinálhattak volna a nevelésetek során?
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 12:09
1/35 anonim válasza:
Apukám megölelhetett volna. A 0-nál többször.
2/35 anonim válasza:
Úgy olvastam hogy "Megölhetett" volna XDd bocsi
ez leírja a lelki állapotom xD
3/35 anonim válasza:
Nem értem miért lettem lepontozva (1es vagyok). Ki az, aki úgy gondolja, hogy egy apának nem kell megölelnie a gyereket?
4/35 anonim válasza:
Nem tudom, én felpontoztalak
#2-es vagyok
5/35 anonim válasza:
1,3!
Én pontoztalak le. Csak és kizárólag azért, mert azt olvastam én is, hogy megölhetett volna. Bocsánat.
6/35 anonim válasza:
1,3 vagyok. Rendben 5-ös, köszi a magyarázatot :)
7/35 anonim válasza:
Engedékenyebbek lehettek volna, elengedhettek volna szórakozni tini koromban, mert láncon tartott kutyaként voltam kezelve, ami az alapjáraton is zárkózott személyiségem fejlődését nemigen segítette elő..
8/35 anonim válasza:
Anyám túl szigorúan nevelt, tinikoromban semmi önállóságot nem hagyott, illetve, midnig a tanulás volt az első, semmi más kötelezettségem nem volt, emiatt elég nehezen integráltam magam a felnőtt életbe, mert nem tudtam jól menedzselni, hogy nem csak egy dolgom van az életemben, hanem még jópár.
Apám meg egyszerűen nem tudott mit kezdeni a gyerekeivel, amikor felnőttünk. Kár érte.
9/35 anonim válasza:
Anyám túlféltett, Apám meg nem volt valami nagy lelkizős. De ennél nagyobb bajom sose legyen. "Cserébe" velük együtt lakva is megtanultak valóban felnőttként kezelni valahol az egyetemi évek alatt, ami (ahogy olvasom), elég nagy szó egy szülőtől.
10/35 anonim válasza:
Anyukám több érzelmet mutathatott volna az irányomban, és kevesebb kétségbeesést kellett volna kimutatnia, amikor valami baj van. Nem kellett volna olyan szinten túlfélteniük hogy még 8-adikban is kocsival vigyenek. Apámnak nem kellett volna innia és mindkettejüknek el kellett volna felejtenie a problémák erőszakos megoldását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!