Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt a fogyókúra fajtát 13...

Ezt a fogyókúra fajtát 13 éves is csinálhatja? (júliusba 14 leszek és vagyok akkora mint egy felnőtt)

Figyelt kérdés
[link]
2015. febr. 19. 19:05
 1/8 anonim válasza:
Igen,ezt mar en is neztem.Hany kg vagy?Szerintem nagyon nem jo az ilyesfajta dieta...a leghatekonyabb ha minden nap min.30 percet tornazol es odafigyelsz, hogy mit eszel.(tapasztalatbol mondom).Egyebkent en is kiprobaltam mar ezt a dietat amit belinkeltel...es hidd el nekem semmi jo nem szarmazik belole..:)
2015. febr. 19. 19:11
 2/8 anonim válasza:
64%
Nem.CSak felnottek.13 EVESEN NEM SZABAD FOGYOKURAZNI.MEG FEJLODESBEN VAGY.
2015. febr. 19. 19:13
 3/8 A kérdező kommentje:
174 cm vagyok és 73-74 kg de úgy nem vagyok dagadt hogy mindenem duci csak van a hasamon súly felesleg és nem tudom hogy hogyan tudnám leadni.
2015. febr. 19. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy agyf.asz amit linkeltél. Már annál a mondatnál kiakad a bullshit detektor, mikor azt állítják 13 nap alatt 8 kilót tudsz fogyni.. Ilyenkor már tudhatod, hogy az egész kamu. Heti 1 kilót lehet átlagban leadni zsírból, ez a maximum, amit időnként el se fogsz érni...

Azt már meg se említem, hogy "a következő 2 évben nem fogod visszaszedni", és magát az "étrendet"...

"Fogyókúrázni" nem csak 18 év alatt tilos, minden értelmes embernek az lenne. A "fogyókúra" szó manapság már a koplalást, meg az "este hat után nem eszek" szintű idiótaságokat jelenti...

De egy normális DIÉTÁTÓL (szálkásító) semmi bajod nem lesz, sőt, több tápanyagot fogsz a szervezetedbe juttatni, mint előtte, garantálom..

2015. febr. 19. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Ebbe a hülyeségbe nehogy belekezdj!!! Csak kikészíted magad vele, és még hízékonnyá is válsz! Le fog állni a nemi érésed, más problémáid is lehetnek majd!

Kúrákat csak betegség esetén csinálunk, egyébként egészséges életmódra váltunk.

Sosem szabad olyanba belevágni, ahol konkrét kilókban megadják a fogyást! Azt egyébként a törvény is tiltja!

2015. febr. 19. 22:18
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 20. 06:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Normális fogyókúra nem kezdődik úgy, hogy reggelire kávé CUKORRAL.

Felejtsd el, a 8 kilót nem 13 nap alatt szedted fel, ennyi idő alatt nem fog lemenni.

2015. febr. 20. 14:31
 8/8 A kérdező kommentje:
nem tudom hoy kezdjek bele.
2015. febr. 20. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!