Mennyit egyen naponta egy felnőtt bichon havanese?
kövérnek találom a kutyát, 8 kiló. szerintem sokat adunk neki, de hiába kerestem, nem találtam mennyi kell.
száraztápokra tudom hogy rá van írva, de ilyesmit nem nagyon szeret (de azért minden harmadik nap akkor is ezt kap, szerintem kell neki néha), a kutyakonzervre ráunt már, így legtöbbször főtt csirkehúst adunk neki nagyon kevés rizzsel. ebből pontosan mennyit kell ennie egy nap?
Ha kövér, kevesebbet adsz neki. Ilyen egyszerű.
Egyébként meg biztos túl van etetve. Ha nem így lenne, a száraztápot is úgy enné, mint a kisangyal.
a rizs eleve egy kicsit hizlal ha sokat kap és majdnem minden nap kap,ne csodálkozz,hogy kövér..
tedd le elé a száraz tápot 10 perc múlva vedd el ,ha nem evett így járt éhes maradt,másnap újra kiteszed akkor sem kell neki megint elveszed, lehet hogy pár napig nem fog enni semmit,de megtanulj hogy azt egye amit elé raktok..nekünk is havaneseünk van és ő 5 kg ,bármit lerakhatunk elé megeszi,ha nem enné meg őnagysága akkor éhes marad ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!