Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 5 hónapos havanese kutyám...

5 hónapos havanese kutyám kereken 1 kiló. A tenyésztő azt mondta felnőtt korára 1.3 kiló lesz, mert mini fajta. Meddig nő még, és tényleg megáll 1.3 kilónál?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 15:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Biztos több lesz annál.
2009. aug. 9. 15:04
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
Huhh...Mostmár akkor nem csak mini Yorky van hanem mini Havanese is vagy mi?Ez már felháboritó.Biztos hogy nem tenyésztőtöl vettél kutyát hanem egy undoritó szaporitótól mer nincs mini havanese!!!A havanese felnőtt korában kb 3-5 kg között kell hogy legyen nem 1.3 kg:ORemélem a te kiskutyád egésséges lesz és remélem nem áll le 1.3 kg-nál.Melyik tenyésztőtől(v.szaporitótól) vetted a kiskutyát?
2009. aug. 9. 15:16
 3/21 A kérdező kommentje:
Hát nekem azt mondta mini. Cegléden van az ember akitől vettem.
2009. aug. 9. 15:33
 4/21 anonim ***** válasza:
44%
Így, hogy nem látom nem tudom, de szerintem lesz az 2-3 kg is ;)
2009. aug. 9. 20:45
 5/21 anonim válasza:

Szia

Nekem 25.- én lesz egy éves a Havanesem, és lassan 4 kg. Mini Havaneseröl még én sem hallottam...

2009. aug. 9. 21:23
 6/21 anonim ***** válasza:

Mini havanese nincs. Egy 5 hónapos havanese-nek olyan 1.5-2.4 kilónak kéne lennie. 1 kilóval biztos nem tisza havanese.

Valószínüleg van egy keverék kutyád. Ha beteszel egy fotót akkor meg is mondjuk milyen.

2009. aug. 9. 22:31
 7/21 A kérdező kommentje:

Ő az:

[link]

[link]

2009. aug. 9. 22:38
 8/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom nem havanese.

A szőre rövid, egy havanesenek már 1 hónaposan nem ilyen a szőre. Nem tudom mi lehet benne, talán csivava

Itt látsz 3-4 hónapos havaneseket:

[link]

2009. aug. 9. 22:45
 9/21 A kérdező kommentje:
De ő már meg volt nyírva azért rövid a szőre.
2009. aug. 9. 22:48
 10/21 anonim ***** válasza:

Ez más szőr. Nézd pl az orrát, ahol látszik, hogy nem volt nyírva. Oldalra és felfelé kéne nőnie a szőrének, az övé lelapuló.

A szemei távolállnak egymástól és oldalra néznek nem előre. A farkát ugyan nem látom rendesen, de ülésnél a hátán kéne lennie. Az orrának feketének kéne lennie és nem hússzínűnek. Stb....

Hidd el, hogy nem havanese

2009. aug. 9. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!