5 hónapos havanese kutyám kereken 1 kiló. A tenyésztő azt mondta felnőtt korára 1.3 kiló lesz, mert mini fajta. Meddig nő még, és tényleg megáll 1.3 kilónál?
Szia
Nekem 25.- én lesz egy éves a Havanesem, és lassan 4 kg. Mini Havaneseröl még én sem hallottam...
Mini havanese nincs. Egy 5 hónapos havanese-nek olyan 1.5-2.4 kilónak kéne lennie. 1 kilóval biztos nem tisza havanese.
Valószínüleg van egy keverék kutyád. Ha beteszel egy fotót akkor meg is mondjuk milyen.
Sajnálom nem havanese.
A szőre rövid, egy havanesenek már 1 hónaposan nem ilyen a szőre. Nem tudom mi lehet benne, talán csivava
Itt látsz 3-4 hónapos havaneseket:
Ez más szőr. Nézd pl az orrát, ahol látszik, hogy nem volt nyírva. Oldalra és felfelé kéne nőnie a szőrének, az övé lelapuló.
A szemei távolállnak egymástól és oldalra néznek nem előre. A farkát ugyan nem látom rendesen, de ülésnél a hátán kéne lennie. Az orrának feketének kéne lennie és nem hússzínűnek. Stb....
Hidd el, hogy nem havanese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!