Hogyan lehet felnőtt kutyát kennelhez szoktatni?
Szerintem is meg fogja szokni,türelemmel legyetek vele!
Ellöki a gyerkőcöt?Azért akarjátok elkűlöníteni?
Fokozatosan kellett volna beszoktatni, mostmár átlát a szitán, tudja, hogy a bezárásra megy ki a játék.
Én úgy álltam volna neki, hogy ha enni kap, azt mindig ott kapja, ahová el akarom zárni, gyakran beküldöm helyedre paranccsal és mindig megjutalmazom érte. Gyakorolunk helyben maradást sok jutalommal úgy, hogy én kívül vagyok ő belül, de az ajtó nyitva. Ha játszom vele, azt mindig bent.
Ha már szeret bent lenni, akkor kimegyek, becsukom a kaput, ha nyugton van rögtön visszamegyek, megjutalmazom és elkezdem nyújtani az időt, amit bent kell töltenie.
Amíg nem szívesen megy be magától, és nem szeret ott lenni, addig én semmiképp sem zárnám rá az ajtót úgy, hogy felügyelet nélkül is hagyom.
miből gondolod, hogy a megoldás bármire is ha továbbra sem foglalkoztok a kutyával és elkülönítitek a családtól... ő egy szoros társas kapcsolatra kódolt állat...-ezen nem tudsz változtatni-ezzel a hozzáállással csak tovább rontod a helyzetet?!
nemhogy másfél év de másfél nap is eredményt hozhat-a kutya csak erre vár,-legyenek közös programok, séták, ismerjék fel valódi igényeit és legyen minimum egy megbízható, lojális vezetője
hogyan mondhat valaki olyat, hogy semmi köze valakihez akivel együtt él?!!!!
a kutyatartás közös felelősség, minden családtagra tartozik!
költözz el otthonról és megoldódik a gondod....ezzel a hozzáállással ugyanúgy lesz@rod a gyereked biztonságát is és a családod többi tagját
az elzárás nem oldja meg a problémát,csak rosszabb lesz a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!