Így felnőtt fejjel visszanézve mi az amit a szüleitek másképp csinálhattak volna a nevelésetek során?
Átgondolhatták volna a kapcsolatukat, és hogy garzonba miért kellett több gyereket vállalni, de akkoriban mások se voltak tudatosabbak...
Amikor később az egyértelműen felszínes házasságuk befuccsolt, kihagyhattak volna minket a piti játszmáikból.
Kimászhattak volna előbb is a magánéletünkből, nem tudom miért kellett ehhez elkergetni szinte otthonról, hogy nyugtom legyen (20 évesen inkább elköltöztem).
Ezek a legrosszabbak, de egyébként sok dolgot jól csináltak. Nem voltak tökéletesek, én betudom annak, hogy akkoriban ennyire futotta az átlagembertől.
Sose mehettem sehova. Alapból nem igazán tudtam barátkozni de minek is próbálkoztam volna jobban ha úgyse mehettem volna velük sehova?
A szalagavatón is egyből indultunk haza mikor az osztály társaim még elmentek bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!