Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Így felnőtt fejjel visszanézve...

Így felnőtt fejjel visszanézve mi az amit a szüleitek másképp csinálhattak volna a nevelésetek során?

Figyelt kérdés

2021. febr. 26. 12:09
1 2 3 4
 31/35 Metionin ***** válasza:
100%
Nem kellett volna szar anyagi helyzetbe, nulla érzelmi és minimális logikai intelligenciával gyereket vállalniuk.
2021. febr. 26. 15:26
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Átgondolhatták volna a kapcsolatukat, és hogy garzonba miért kellett több gyereket vállalni, de akkoriban mások se voltak tudatosabbak...

Amikor később az egyértelműen felszínes házasságuk befuccsolt, kihagyhattak volna minket a piti játszmáikból.

Kimászhattak volna előbb is a magánéletünkből, nem tudom miért kellett ehhez elkergetni szinte otthonról, hogy nyugtom legyen (20 évesen inkább elköltöztem).

Ezek a legrosszabbak, de egyébként sok dolgot jól csináltak. Nem voltak tökéletesek, én betudom annak, hogy akkoriban ennyire futotta az átlagembertől.

2021. febr. 26. 16:56
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Sose mehettem sehova. Alapból nem igazán tudtam barátkozni de minek is próbálkoztam volna jobban ha úgyse mehettem volna velük sehova?

A szalagavatón is egyből indultunk haza mikor az osztály társaim még elmentek bulizni.

2021. febr. 26. 17:22
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk nem vertek meg, az nagyon phasza lett volna :/
2021. febr. 26. 19:28
 35/35 anonim ***** válasza:
82%
Aaammm, minden. Apum már 8 éves koromban tudta, hogy zseni vagyok. Ő úgy fogalmazott, hogy akkoriban is már okosabb voltam, mint az akkori csaja. Ha már gyerekkoromban tudta a bennem rejkő lehetőségek legalább egy kis részét, miért szart le, miért nem beszélgettünknsose, miért nem volt köztünk jó viszony.
2021. febr. 27. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!