Egyetemről hazajöttem tüdőgyulladás végett, apám így reagálta le, vélemény?
Figyelt kérdés
Egyetemen tanulok Bp.-n amúgy vidéki vagyok. Az elmúlt héten dögrováson vagyok. Belázasodtam, fájt a hátam, köhögök egyfolytában (másik koliszobából már többször átkopogtak, hogy hagyjam abba). Az orvos tüdőgyulladást diagnosztizált, ergo el is küldött haza, most csütörtökön. Felhívtam anyámat és apámat, hogy elmondjam nekik is. Anyám egész jól kezelte, nyilván aggódik. Apám viszont lecseszett, hogy kitalált sztori, csak lógni akarok. Mindenkinek az édesapja ilyen vagy csak az enyém egy bunkó?2022. okt. 20. 13:58
21/21 anonim válasza:
20-as: szerette a két bátyámat, ezt elhiszem, sőt tudom is, én csak pótlás voltam a számára, de mindig azzal áltattam magam, hogy engem is szeret. Mindig a kicsi a kedvenc? Nálunk nem így volt. Születésem óta nem érdekeltem, aztán bunkó megjegyzéseket tett. Ja, a legfontosabbat elfelejtettem: csak én vagyok lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!