Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyetemről hazajöttem tüdőgyul...

Egyetemről hazajöttem tüdőgyulladás végett, apám így reagálta le, vélemény?

Figyelt kérdés
Egyetemen tanulok Bp.-n amúgy vidéki vagyok. Az elmúlt héten dögrováson vagyok. Belázasodtam, fájt a hátam, köhögök egyfolytában (másik koliszobából már többször átkopogtak, hogy hagyjam abba). Az orvos tüdőgyulladást diagnosztizált, ergo el is küldött haza, most csütörtökön. Felhívtam anyámat és apámat, hogy elmondjam nekik is. Anyám egész jól kezelte, nyilván aggódik. Apám viszont lecseszett, hogy kitalált sztori, csak lógni akarok. Mindenkinek az édesapja ilyen vagy csak az enyém egy bunkó?
2022. okt. 20. 13:58
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
93%

Milyen véleményt vársz? Egyáltalán milyen kérdés ez?

Nem ismerjük Apád és a Te kapcsolatodat, viszonyotokat. Megértő, őszinte, piszkálódó, ellenséges, vegzáló, hideg, közönyös...stb? Kiragadtál egy esetet, ebből nem lehet véleményt mondani. Bízik benned Édesapád? Adtál már okot a bialmatlanságára? Sok mindnet kéne tudni, hogy elfogulatlanul válaszoljunk itt neked.

Bennem fel sem merülne, hogy "kamuzik" az egyetemista fiam egy tüdőgyulladás bejelentésével. Azt komolyan kell venni.

Természetesen ha beteg egy gyerek - akkor is ha már nagy gyerek - első dolga a szülőknek gondoskodni róla. Édesapád reakciója - ennyi ismeret birtokában - nem túl vonzó, hogy finom legyek.

2022. okt. 20. 21:38
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Három napig lázasan jártam iskolába, de apám nem engedte, hogy otthon maradjak, mert nincs semmi bajom, csak nem akarok suliba menni. Aztán a harmadik napon bevittek a kórházba és rosszul voltam (vakbél), apám pofonnal fenyegetett, ha bőgni merek. Szeretett persze, de mindig voltak ilyen megjegyzései.
2022. okt. 20. 22:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekként, mikor szilánkosra tört a karom, apám akkor is azt mondta, hogy szimulálok, meg csak zúzódás. Te is nyilván tudod, hogy bunkó az apád.
2022. okt. 20. 23:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ennyi pszichopata állat csinál gyereket?! Dehogy szeretett, 12-es, ne áltasd magad! Képtelen volt rá! Aki szeret, az nem gyilkolja le a gyerekét!
2022. okt. 21. 02:12
 15/21 anonim ***** válasza:
43%
Az egyetemen pont nem kell bejárni minden előadásra, mint a középsuliban, így kiheverheted a tüdőgyulladást, de a többieknek igazuk van: elég ház, hogy még mindig ovis hülyegyerekként kezelnek. Valószínűleg azért, mert úgy is viselkedsz. Ahelyett, hogy itt nyafogsz, hogy mekkora paraszt apád van, simán elküldhetted volna a pi csába. Gondolom nem most lett ilyen.
2022. okt. 21. 02:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Az enyém normális. El is jött értem, ha beteg voltam, hogy ne kelljen vonatoznom.

De ha ilyen lenne, mint a tiéd, nem mennék haza. Levelező is van, albérlet, munka és akkor nem kell idiótákkal tartanod a kapcsolatot, akik úgy kezelnek, mintha gyerek lennél. Fel lehet nőni és akkor nem szólnak bele az életedbe.

2022. okt. 21. 04:59
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mostohaanyám volt mindig ilyen, de a saját gyerekeivel is :D

A láz az semmi, azzal be lehet menni dolgozni is - ő mindig bemegy (mellesleg a kollégái utálják is ezért, mint a szart).

2022. okt. 21. 11:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Én apám is ilyen suttyó proli volt.

Rám is rám szóltak, hogy NE KRÁKOGJAK MÁR amikor hulla betegen folyamatos köhögési roham jött rám.

Vagy a betegség náluk is csak addig tartott, amíg látható, ha 1-2 nap után már jobban voltam akkor apám mindig elkezdett dolgoztatni meg csicskáztatni, így inkább elmentem félbetegen iskolába...

2022. okt. 21. 17:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
14-esnek: Én elhittem neki, hogy szeret, de valójában a meghalt tizenhárom éves bátyámat szerette, mint anyám is, én csak afféle pótléknak számítottam. Csak tudnám, miért kellett nekik még egy gyerek? A bátyáim már felnőttek voltak, amikor én születtem. Egyébként inkább a nagyival töltöttem több időt. Apám aztán balesetben meghalt, anyám túlélte és vele jó kapcsolatom volt. Nemrég ő is meghalt.
2022. okt. 21. 18:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez így fura, 19-es, mert ha meghalt a bátyád, akkor annál inkább kellett volna téged a széltől is óvnia.
2022. okt. 21. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!